tisdag 25 november 2008

SLUT!

Jag ska nog lägga ner denna bloggen nu. Är bara Carolin som läser den tror jag o henne träffar jag rätt ofta. Så det känns ganska meningslöst detta!

Hejdå!

torsdag 20 november 2008

Fredag!

Ja det e ju skönt med fredag för er som e lediga i helgen. Men jag ska jobba...igen:( Är riktigt jäkla trött på dessa helger. Men va gör man? Är bara o bita ihop, har ju valty det själv egentligen!

Satte upp ljusstakarna igår, så mysigt blev det. Fredrik tycker inte jag e klok! Men sen tar jag ner det så tidigt så då vill jag ha upp det tidigt oxå:)

Ska lämna E på dagis kl 11 sen tänkte jag o fredrik luncha på stan. det är så underbart o få göra det själva. En kompis tipsa om Chill out= Kristianstads pizzeria. Tänkte prova det ida. Blir rätt dyrt o luncha ute nuförtiden. Men det är det värt då o då faktiskt.

Hej så länge:)

onsdag 19 november 2008

hmmm

Nån sa till mig att jag skriver kryptiska inlägg??!! Neeej, det gör jag väl inte;)
Iallfall mår jag superbra nu. Har återhämtat mig ganska bra fr lite tradiga saker.
Fattar inte varför jag alltid ska förstora upp saker o ting! Blir så jäkla trött på mig själv, men jag kan inte hjälpa det. Nej, nu tar jag nya tag o ser framåt!!

Jag o Elias ska snart knalla in till stan. Ska träffa pappa där oxå. Får se om jag hittar nåt kul o shoppa! Fick ju massa lindex kuponger igår, o där inne hittar man alltid ngt;)
Ska inom apoteket o köpa vitaminer oxå: MITT VAl KVINNA, dom ska va bra sägs det;) Alltid värt o prova!

Annars händer inte så mkt. Massa bra tv ikväll är det ju; Bönderna, oskyldigt dömd o Greys.

Nej nu ska jag göra vid mig!
Tjingeling;)

tisdag 18 november 2008

18 nov!

En STOR sten har lyfts fr min axel! Jag e så glaaaad!!!

söndag 16 november 2008

Ush

Ush va livet e jobbigt ibland:( Är så glad jag har Fredrik o Elias och min övriga familj som alltid finns till hands. Älskar!


fredag 7 november 2008

Jobbehelg:(

Ush ja, denna helgen jobbar jag! Är en lång helg oxå. Jobbar torsd, fred lörd o sönd:( Ja det e bara o bita ihop. Tur det inte e morgon alla dagar iaf.
Ska snart lämna E på dagis. Brukar ju sen träna innan jobbet, men min förkylning är ff kvar så jag hoppar det. Får hem o städa istället eller nggt.

Ska inom en runda te stan oxå o hitta present till Fredrik fr Elias. Är ju farsda på sönda.
Ska på farsda midda på lörda em till Fredriks föräldrar. Mina jobbar hela helgen så vi kanske kör dit på frukost bara på sönda ller nåt.
Hade tänkt köra till badet oxå på sönda fm, är evigheter sen vi va där. Är så himla mysigt o E älskar det.

Var ju hos ortopeden med E:s fötter i måndes, han ska få inlägg till skorna o ett par inne sandaler, är är ju så extremt plattfot! Får se om det gör ngn nytta!

Nej nu ska vi nog gå ut en runda i blåsten!!!

måndag 3 november 2008

Fy fan

va jag mår piss ida!! Har blitt jätteförkyld med snuva o hosta! Var evigheter sen jag mådde så här illa. Elias har med varit kass i helgen men är lite bättre nu. Men jag e hemma med honom ida sen får jag se hur vi mår imorron.

Skla börja på föräldrarutbildning ikväll! Ska bli väldans intressant. Jag o Fredrik gör inte alltid samma saker med E i olika situationer så det ska nog bli nyttigt att gå den kursen. Mamma o pappa kommer o e hos E mens vi e där.

Var ju o bowlade i helgen o käka på Bar B Ko. Väldans trevligt hade vi. Kom näst sist på bowlingen. Huvudsaken man inte kom sist;) Sen hämta vi E som hade sovit i Rinkaby, käka midda där oxå. Sen körde vi hem vid 4 o sen somna jag kl 18.00. Fredrik tyckte jag var JÄTTE social, mmen va gör man när man inte mår bra??!!

Väntar på ortopeden ska ringa mig här nu snart,. Har så förbannat ont i mitt opererade ben. Får ta värktabletter för o kunna gå. Känns inte riktigt bra. Vet inte vad som hänt. Antignen kanske att det blivit kallt eller att jag blitt förkyld. Får se vad dom har o säga om det!!

Har förresten hänt en rolig sak, men det berättar jag om senare!!!

Tjing tjong!

torsdag 30 oktober 2008

Ush nej!!

Var på en annan jobbintervju idag! Hoppas verkligen INTE jag får det. Ush nej det verkar inte alss roligt. Men bara för det blir man väl erbjuden det!!!

Yes nu e det äntligen snart helg!!! Är ledig denna. På lörda ska E sova i Rinkaby för jag o Fredrik ska ut med lite kompisar, först ska vi bowla, sen ska vi käka på Bar b ko. Finns det nån bättre restaurang??!! NEJ!!! det finns det inte. Älskar den, o det är inte alltför oftaman konmmer dit nuförtiden!!!

Nej nu ska vi hämta Fredrik, blir kvällsmat på Mcdonalds ikväll;)

fredag 24 oktober 2008

Yay!!!!

Japp, jag blev kallad till intervju på ett av jobben jag sökte. Ska dit nu kl 10.30!!!!
Wish me luck!!!!!!

måndag 20 oktober 2008

Ny vecka!

Ja nu e det månda igen!! Fan va helgen går fort! Har ju vatt ledig denna helgen. Ifredes var vi bara hemma o drack vin;) o åt god midda. Sen på lördan bjjöd vi hem oss till Carro o Böna, ja det var trevligt. Körde hem vid halv 11. Behöver ju inte alltidbli så sent. Sen igår var vi i Vinslöv hos mina svärföräldrar på midda. Fredriks mormor o morfar var oxå där. Alltid när man ätit där kan man rulla hem;) Så mkt mat o massa efterätter!!! Men gott e det!

Ida har jag o Elias vatt ute o krattat löv.Blev ju underbart väder nu i em. Tänkte först ta gräsklipparen men det gjorde jag inte!!!! Elias hjälprte faktiskt till en del oxå, har köpt en mini kratta till honom!

Nu ikväll kommer en kompis o ska ha Nooni party här. Det är en hudvårdsserie. Ganska dyrt o jag vet egentligen inte om det e bra grejor för jag har inte prövat det! Ha ha!!! Men hon säger det e bra!!

Nej nu ska vi grädda pannkakor!!

torsdag 16 oktober 2008

Satan vad jag har ont:(

Ja jag har så förbannat ont i min mage! Höger sida o så strålar det neråt! Kan det bara va ägglossning??!! Har tatt 2 panodil för 1 timme sen, o lite bättre har det blivit. Får väl se om det lägger sig under dagen.

Var precis o lämna E på dagis, brukar ju sticka o träna sen men inte ida när jag har så ont. Trist värre!!!

Ja nu e det nsart helg o jag e LEDIG!! Får se vad vi ska göra. Fredrik ska nog pilla med dasset här uppe så det blir klart snart. Ska bli skönt o få en toalett här uppe oxå så man slipper ränna ner. Är ett under att jag aldrig ramlat i vår trappa. Jag går på toa flera ggr på natten o trappan är ett stup rakt ner!!!

lördag 11 oktober 2008

KOLLA!!!

Kolla vad min underbara sambo köpte till mig i Tyskland!!! Visst ser det underbart gott ut!!!!!!




torsdag 9 oktober 2008

Äntligen Fredag:)

Börjar med några bilder på killen som betyder ALLT i mitt liv!!!!





Helt underbart med fredag, ellerhur!!!!!


Ska jobba ikväll o i morronkväll, men har blitt ledig på söndag!


Fredrik´ska till Tyskland med sin bror i morgon o inhandla diverse alkoholhaltiga drycker! En hel del Rom sa han o det e fina grejor det;)


Iallafall ska Elias sova i rinkaby då så det blir en go sovmorgon på söndan!!!




Har ju sökt en hel del nya jobb i veckan!!! O en del av dom gick ansökningstiden ut i går. Så jag hoppas dom hör av sig!!!! Hoppas, hoppas!!!! Har aldrig sökt jobb innan, nån gång får ju bli den första! Blir det inget så får jag ju va kvar på Allögården, det funkar det med, men känner faktiskt att jag skulle vilja byta nu!


Så håll tummarna!!!!




tisdag 30 september 2008

Alldeles tyst!

Sitter här alldeles ensam i huset o det är knäpptyst!!!! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skönt!!!!!
Fredrik lämna E på dagis för jag ska va på Yllan hela dagen på föreläsning, o det börjar inte förräns 9.00!!!
Inte ofta man kan äta frukost i lugn o ro!

Annars händer inte så mkt här. Dagarna går ändå. Jobbar väldigt mkt nu tycker jag, men jag har ju själv valt det. Tänkte kompa ut kl 12.30 på fredag. hoppas det går bra!!! Är ju ledig helgen så det hade vatt najs!!

Nej nu ska jag göra vi mig!!!
Tjingeling

måndag 22 september 2008

Tisda!!!

Ja det v ar ett tag sen jag skrev här. Har egentligen inte så mkt att förtälja!! Jo en rolig sak händer på fredag!!! ULLARED!!! Jag o Susanne ska dit o shoppa jädrar i det;) Eller egentligen ska jag inte ha så mkt. Bara roligt o komma iväg lite. Blir bara hon och jag, men vi ska nog fasen ha roligt ändå;)

Har Elias pop overall ute på tradera nu. Är uppe i 450 kr i denna stund. Jag köpte den för 350!! (Var rea) Funderade massor på om jag skulle sälja den eller ej. Men joo tänkte jag sen, en overall är ju inget man sparar som minne precis!!! Så nu kan jag köpa annat kul istället!!

Ska jobba kväll ida:( Så det blir o lämna E vid 11 sen Friskis!!!! Behöver verkligen det! Har kommit in i en ond cirkel med godis ätande. Kan kränka hur mkt som helst!!! USH!!!!


Allt för ida!!!!

lördag 20 september 2008

FAAAAAAAAN va rom o cola e gott!!!! Kanske lite för gott!!!
Ja ja det e morgondagens bekymmer!!!!!

måndag 15 september 2008

Hoppas, hoppas!!!!!!

fredag 12 september 2008

Har gjort värsta fyndet!!!!

Ja denna tröjan köpte jag igår!!!. Älskar småfolks kläder!!!!! När jag var i affären hade jag väldans beslutsångest, finns ju så mkt att välja på. Men till sist bestämde jag mig för denna. O den kosta 250kr. Tycker det e rätt mkt för en barntröja, så jag hade lite magont efteråt. Men iaf när jag skulle in på internet banken när jag kom hem för o se hur mkt pengar det fanns kvar, hade kvinnan i affären bara dratt 25kr. 25 SPÄNN!!!!!!!! Så nu kan jag ju köpa en till!!!!!!
Ja inte fan tänker jag säga till henne, det är ju hennes problem!!!!


Gissa om jag haft träningsvärk!!!!=?????? Tyckte inte jag tog så tunga vikter, men herregud säger jag!!! Har knappt kunnat gå, o benen viker sig iblan så jag håller på o ramla!!! Men det e väl bara o på det igen. Onsda blir nästa gång!!!
Skulle köpa kattmat till katten i dag i djuraffären. Fanns en annons i tidningen på en 10kg säck med 75 kr rabatt. Va bra tänkte jag, den säcken kostar 500 spänn och så minus 75 då ju=BILLIGT!! Men när jag kom dit hade dom ju höjt priset till 560!!! HALLÅ!! sa jag till dom, nu blir det ju ingen rabatt, men då sa han att om jag handla nu så fick jag ytterligare en rabatt check!!! Jävla lurendrejeri(eller hur det stavas) Men katten måste ju ha mat. Men jag köpte en mindre säck istället!!

Over and out:)

tisdag 9 september 2008

Styrketräning ida:)

Ska jobba kväll ida o då börjar jag kl 14 enligt schema o iochmed Fredrik har bilen mkt i jobbet nu så måste jag cykla. Så nu får jag lämna honom kl 11 när jag jobbar kväll. Så då ska jag passa på o träna, så får man det oxå gjort!!! Har inte vatt på Friskis på EVIGHETER!! Gissa om jag lär ha träningsvärk imorron??!!

Var inne hos grannen igår o snacka om soporna. O ja hon hade en inneboende där. Jag sa att hon slänger sina sopor hos oss o hon blev jätteförvånad!!!! Men hon skulle säga till henne o sa att dom har ju egen soptunna. Så nu hoppas jag hon INTE slänger dom här mer:)

Har inte så mkt mer o förtälja nu. Tjingeling

måndag 8 september 2008

Lite mer shopping;)

Här kommer lite saker till som jag köpt under veckan till Elias.
Hur fin är inte denna mössan??!!
Och dessa moccasinnerna??!!

2 dresser 5 myror!! UNDERBARA!!






Och ett par snygga jeans till dagis
Nu får det snart räcka med kläder. Men hur lätt är det att låta bli o köpa??!! Finns så mkt fint!!

Igårkväll stoppade grannungarna mig här ute o frågade om jag visste att grannen slänger sina sopor hos oss. VAAA!!?? sa jag. Jo där ör en tjej som har slängt hos oss flera gånger tydligen. Inte konstigt att vi inte får plats med våra egna, den är alltid överfull!!! Fan va arg jag blev, adrenalinet sprutade. Men jag var ju tvungen o lugna ner mig, så nu i em ska jag gå in o fråga va dom håller på med. Enligt ungarnas föräldrar så är det nog en inneboende som bor hos hon som äger huset. Men hallå, så gör man inte, det vet tillochmed en 5 åring!!!! Är jag somfår ta tag i såna grejor här, Fredrik vågar inte! Fegis!!!
Nej nu vakna lilleman här!!
berättar hur det gick med grannen senare!




fredag 5 september 2008

Äntligen helg!!

Ja då var det äntligen fredag o helg!! Alltid lika skönt, förutom när man ska jobba:( Har ju fått mitt nya schema nu o det slutade på 90%. Får väl nöja mig med det då!! Även om jag vill ha 100%. Kommer jobba varannan helg men så är det, kan ju inte både ha kakan o äta den, fast man vill;)

Nu om en stund ska jag o lilleman in till stan. Mitt paket med Lindexkläder e kommet, sen har jag lite småärenden o uträtta. Sen kl 16 i em ska hela familjen på cirkus för första gången!! Ska bli sp kul. Undra hur E kommer o reagera. Varar i 2 timmar men det var paus så han kan springa avv sig lite. Farmor bjuder och sen efter ska vi hem tilll dom o äta tacos!! Gött!!!

Imorgon ska jag stå på Rinkaby loppis o sälja grejor så har ni inget för er så kom dit, kl 11. Gratis parkering;)
Älskar va med på den, har gjort det i flera år. Folk e helt galna!!

Nej nu ska vi göra vid oss.

onsdag 3 september 2008

Me&I shopping:)

Ja nu har äntligen kläderna från Me&I kommit!! Hade ju party här i augusti så jag fick tunikan till mamma gratis. Här är kläderna jag köpte. Höst kollektionen är grymt fin:)
Flugsvamp strumpor till Elias
prickar och blommor tunika till mig
Flugsvamp tröja till Elias, Detta är nog den finaste tröja Me&i någonsin gjort!!!!!


Monstertruck tröja till Elias



Svarta plysch byxor till Elias

Trosor o kalsonger till mamma o pappa. Älskar sköldigstrycket!!!!!
Ja detta var vad jag handlade. Ska på fler partyn så det lär ju bli fler kläder;) Har även beställt lite fr Lindex, dom har ju fått in 5 myror kläder, dom e ju underbara!!!!
Nu vaknar lilleman





måndag 1 september 2008

Lite shopping

Nya Didriksson overallen fr Teamsportia
Nya höstskor fr Vincent shoestore
Var inne igår på Teamsportia de hade söndagserbjudande på vinteroveraller så jag köpte en jättefin(se bild) Kosta endast 500 o har fått bäst i test enl vi föräldrar. Känns viktigt att Elias har en riktigt bra overall nu när han är ute o leker så mkt, ska tåla regn o blåst!!!
Har även köpt ett par höst skor för bara 250kr halva priset. Det e bra med rea!!!

Annars gick Öland bra. Vilklen konferans!!! Allt var toppen. Go mat o fina rum. På fredags kvällen underhöll Wallmans, superduktiga. Fick även 3 rätters till det med vin o dricka. Jag vann oxå. En film om frontallobsdemens. Ska faktiskt bli intressant o se. Det är en av de värsta demensformerna.

Nej nu kommer snart Carro o Alwin på litta fika. O i em ska E till doktorn, tycker inte redigt hans blåsor har läkt så jag måste ha läkarintyg om vi ksa va hemma mer

Tjing tjong;)




torsdag 28 augusti 2008

Öland here i come;)

Ja om ca en timme bär det av. Hoppas jag packat ner allt. Ska bli mkt trevligt. Ikväll skulle vi äta en Ölandsbuffe på restaurangen o ett glas vin te det hoppas jag;) Fast det får man säkert betala själv, tror inte kommunen bjuder på det;)

Fler vattenkoppor på E har börjat blossa upp, i ansiktet o på fötterna o i rumpan. Så nu springer han naken här för o lufta lite. Lär nog få va hemma fr jobbet nästa vecka oxå.

Har en kompis som e gravid o va på inskrivningen mvc ida. O nu får man tydligen inte lyssna på hjärtljuden längre vid första besöket!!!! Va fan e det!! Nej dom sa det är så många tydligen som inte hör det då o då blir dom så oroliga. Så nu får hon se om allt e ok på rutin ul v18. För jävla kasst tycker jag o hon med. Det var ju det man levde på...att höra hjätat!!!!!

Nej nu ska jag käka lite
Aufwiedersehn!!!

onsdag 27 augusti 2008

Vattenkopps fika;)

En gammal jobbarkompis smsade igår o sa hon hade hört E hade vattenkoppor o undrade om hon fick komma på besök för hennes lille kille behövde ha det. Ja jag gjorde ju lika dant. Så dom kommer vid 14 tiden ida. Man blir som en zombie när man bara går hemma. Kan ju inte göra så mkt nu när han ff har blåsor.

Var ju på stan igår o skulle shoppa! Men tror ni jag hitta nåt?? Nej såklaert inte. Är alltid så..när man verkligen vill ha ngt så hittar man inget. Men jag köpte mig en ny handväska. Alltid ngt. Nu när lönen e kommen så bränner det ju lite i plånboken;)

Ska ta o packa inför Öland oxå. Fan va svårt o veta va man ska ha på sig!!! Får ju träffa drottningen, kanske ska ta med min balklänning?? Nej jag bara skoja!
Har lite ångest över att resa iväg faktiskt. Har aldrig vatt ifrån Elias ngn natt o nu när han e sjuk oxå. Ja Fredrik e ju hemma så det e klart det går bra, men det känns lite i hjärtat ska jag säga.

Nej nu måste jag underhålla min son
Hej svejs

tisdag 26 augusti 2008

Avlastning

Nu kommer snart min pappa o ska ge mig lite avlastning. Ska in till stan ett par timmar o shoppa så tar han hand om E. Kan ju gärna inte ta med honom när han e så prickig. Det verkar som om det e på bättringsvägen. Peppar, peppar. Mkt har börjat torka nu men det är ff en hel del blåsor oxå.

Var ju o jobbade igårkväll. Faktiskt riktigt skönt o komma tebax. Har ju sagt till chefen om heltid så igår när jag fråga henne så sa hon att hon inte riktigt fått ihop 100%. Nehe men hur mkt då fråga ja. Då sa hon 83% HALLÅÅÅÅ!!! Det är ju inte nästan i närheten av 100. Hon hade bara lagt till en helg till. Men det nöjer inte jag mig med. Vill man jobba 100 så har man rätt till det. Så jag hoppas verkligen hon fixar det!!!!

Nej nu ska jag piffa till mig lite;)

måndag 25 augusti 2008

Dags o jobba:(

Ja ida ska jag jobba efter 6 veckors semetser. Farmor kommer o passar E för Fredrik kunde inte sluta tidigare ida, sen e jag hemma resten av veckan. Här är en bild på hur han ser ut ida.
Prickig som bara den:(
Här är lite av höstens inköp:
Me&I. Fybd fr Tradera;)

Katvig velour jacka. UNDERBAR;)


Plysh byxor o igelkotte troja fr Lindex, Love it!!!!



Samma som förra fast annan färg;)
Tyvärr vet jag inte hur man vänder bilderna, måste lära mig det;)
Kram




söndag 24 augusti 2008

JAAAAAAAAAAAA jag kom ihåg

Ja detta klarade jag alldeles själv!!! Nu e jag stolt över mig själv. Här e en bild på tatueringen jag gjorde den 1a april 2008. Om ni bortser fr mitt fruktansvärt torra ben så e den jättefin. Funderar ¨på o tatuera in Elias personnummer oxå. Får väl se
Hej på er;)

Vattenkoppor

Ja det var ett tag sen jag skrev här. Men nu har min kära man lärt min hur man lägger in bilder här så nu kanske det blir roligare. (om jag nu kommer ihåg hur man gör;))
Elias den stackarn har fått vattenkoppor. Här ser ni hur han ser ut. Är MKT värre i verkligheten. Ser ut som en prickig korv. Febern har lagt sig, peppar, peppar så han borde bli bättre snart.
Annars har det inte hänt så mkt. Ska börja jobba imorron egter 6 veckors semester, men jag jobbar bara imorronkväll sen är jag hemma med Elias resten av veckan och antagligen veckan därpå oxå. Prickarna måste ju va helt uttorkade innan han e välkommen tebax på dagis.
Ska till Öland på torsda kväll med jobbet, var ngn invigning där självaste drottningen skulle medverka!!!! Det ni;)


Nej nu ska vi gå ut o promenera en liten runda så lilleman får lite frisk luft!!
Hej hej

fredag 6 juni 2008

UNDERBARA Sol:)

Ja finns det ngt underbarae än solen?? Har nästan precis kommit hem fr Balsby sjön. Var där vid 10 o körde hem starx efter 12. Alldeles lagom. Elias älskar det, han e så duktig. Håller sig där han får vara, peppar, peppar......... Sen somna han gott i bilen o sover ännu.
Själv ska jag snart till jobbet:( Trist när det ska bli så underbart väder. Men vad gör man?! Har ju själv valt det. Har sagt till om chefen pom heltid efter sommaren oxå! Då blir det varannan helg. Men det får gå... det måste gå helt enkelt!

Fredrik e i byggaffären o köper bräder till soldäcket. Han ska greja med det i helgen så Elia sksa va hos farmor o farfar. Gött med sovmorron på sönda;)

lördag 17 maj 2008

Gamla kort

Satt precis o kollade på kort från förra sommaren. Elias var riktigt mullig då, men det var ju innan han börjat springa som han gör nu ioförsig!!
Han har ju varoit sjuk hela veckan nu, med hög feber o förkyld o hosta! O då vill han inte äta redigt heller, får panik!!!! Är så rädd att han ska bli som när han hade magsjukan, blev ju mager som en pinne:( Men nu e han feberfri så jag hoppas det vänder.
Ska ha kalas för honom o mig imorron. Hela släkten kommer. Men det blir bara kaffe med tillbehör o dom som stannar får grillad korv på kvällen. Pallar inte med mer än det. Men man måste ju inte ha mat vare kalas!!

Fredrik satte upp det sista av staketett idag. Blev mkt bra, men Elias den lille skiten springer ju in till grannen o ut i stället nu!!! Häcken där e ju nysatt så det e bara o springa igenom!! Blir helt tosig. Kan ju inte lämna honom en sekund när han gör så. Kanske får sätta upp nåt tillfälligt staket in till grannen tills häcken tatt sig?!

Nej nu ska jag knyta mig!!

torsdag 15 maj 2008

Sjuk!!!

jA NU e Elias sjjuk igen:( Hög feber o förkyld. Bara han blir frisk till sönda, då ska vi ha kalas för både honom o mig! Hade hoppats på fint väder så vi kunde suttit ute, men det ska tydligen regna!! Hoppas INTE!!!!

Hade modevisning på jobbet igår! Gick ju riktigt bra faktiskt. Man känner ju alla så det var inte så farligt. Riktigt fina kläder, men jag köpte inget. Måste spara!!! Ska ju på bröllop snart o det kostar en hel del! Ska ju bo på hotelll 2 nätter! Elias ska bo hos mamma o pappa hela helgen!!! Undra hur jag ska klara det!!!

Var o hämtade vår nya v70 igår!! SÅÅÅ fin! Eller vår o vår, det e ju Fredriks firma bil, men vi får köra den som vår! Jättteskön o köra e den!

lördag 10 maj 2008

Underbara väder:)

I fredes i stan hitta jag 2 jättefina klänningar till bröllopet!!! En ljusrosa med bruna detaljer o en röd/rosa jätte fina bägge 2, men Fredrik tyckte den ljusrosa, så det får bli den. Billig var den med, kosta bara 350. Hade räknat med ca 600 för en klänning, så det var bra!!! Hitta oxå lite sommarkläder till Elias, har ju behövts nu om man säger så;)

Igårkväll var vi hos nårra kompisar på grillning. Fasen vad det är gott!! Drack såklart rödvin oxå;) Men ida e det tillaka till dieten!!! MÅSTE gå ner lite till!!! Gick inte hem förrän kl 1 så jag e lagom trött nu:(

Idag ska vi skruva upp staketet klart, blir såååååå fint!!!!

Dags för frukost nu!!

fredag 9 maj 2008

Shopping:)

Var ett tag sen jag skrev nu, men så blir det ibland. Idag e Fredrik ledig underbart. Han på väg till byggaffären nu o ska köpa brädor till ett staket. Måste få upp det nu. Är helt omöjligt o va ute med Elias annars, han bara rymmer o bilarna på vägen håller INTE 30. Jävla idioter. Så snart börjar vi få ordning på trädgården.

I em ska Fredrik o Elias till badhuset o jag ska shoppa alldeles ensam utan gubbe o barn:) Har sett framemot detta hur länge som helst nu!!! Ska hitta skor o sommarkläder till E o en klänning till bröllopet till mig!! Ska bli så SKÖNT o få gå alldeles ensam!!!!

Sen ikväll blir det grillning på menyn. O imorrron oxå, ska grilla med nårra kompisar då så då blir det gott vin oxå såklart;) Var på VV igår, hade gått upp 6hg! Men jag visste nästan det, så nu e det hårdbantning som gäller!!

måndag 28 april 2008

Underbart väder:)

Ja det e underbart väder ida igen!!! O jag e ledig hela dagen. Lilleman sover just nu så jag hinner skriva nårra rader.
Var på möhippa i lördes för Susanne. Blev jättetrevligt. Hade först smyckesparty. Det var jättekul, men vilken beslutsångest man fick. Men till sist blev det ett halsband i turkos, vitt o silver. Blev jättenöjd. Perfekt nu till sommaren när man blitt lite solbrun. Sen tog vi bussen in till stan o ¨åt på Classic, supergod mat alltså. Jag åt lax o de andra åt kött. Drack gott vin gjorde vi oxå. Sen gick vi vidrae in till Banken, var där rätt tidigt så vi slapp kön. Jätte kul där inne oxå, goa drinkar;) Lite synd att alla ville hem med 00.20 bussen! Då var ju jag precis uppvärmd:) Så det snurrade ju lagom mkt i mitt huvud när jag skulle lägga mig. Men det blev en lyckad kväll, Susanne var nöjd o det var huvudsaken.
Sen igår jobba jag kvällen, var mindre kul:(

Ikväll ska vi inviga vår nya grill. Eller ny o ny, lite begagagnad e den. Köpte en Weber grill på Harald för 50 spänn, som skulle kostat 2000! Bra fynd va? Var ngt litet fel på den så ngn hade lämnat tillbaka den. Ska grilla kycklingfile(så jäkla gott) med klyftpotatis till:)

Nej nu skriker solen efter mig
hej så länge:)

torsdag 24 april 2008

Ush va jag blir arg:(

på visssa männsikor, att dom inte kan inse fakta när man berättar. Vi vet fan vad vi pratar om!! GRRRRRRRRRRRRRR!!!!!
Ja skit idet nu...

Har precis lämnat lilleman på dagis ett par timmar. Ska fotas utomhus. Ska bli skoj o se när bilden kommer hur det blev, om dom lyckats få alla ungar o sitta stilla;)
Var p+å föräldrar möte häromdan oxå. Dagis kommer ju o stängas den 9 juni-18 aug pga renovering o då ska alla småbbarn förflyttas ti´ll Challans förskola, men dom ska va i en egen bygggnad med ordinarie personal så det känns bra. För Elias del handlar det om den 9juni till den 7 juli för då börjar vår semester. GÖÖÖÖÖT, längtar redan.

Undrar om det är nån trots ålder Elias e inne i?!! Finns det 2års trots? Han är så elak ungen, slås o slänger saker o lyder inte vad man än säger, ett jävla humör har han, måste fått det fr Fredrik!

Nej nu ska jag damma vidare
Tjingeling

fredag 18 april 2008

Födelsedag!!

I onsdes fyllde ju jag år!!! 26 närmare bestämt!!! Ja tiden går fort, men jag känner inte mig så gammal. Mamma o pappa o mina svärföräldrar kom hit på lite fika. Av mamma o pappa fick jag en ny tvättvinda o pengar o av svärisarna fickjag pengar. Av min underbara son fick jag en jättefin pyamas o av min underbara gubbe en jättefin Marimekko skål. Tack så mycket:)
Ska fira med släkten den 18 maj tillsammans med Elias. Han fyller ju 2 den 29 maj!

Imorron ska vi lämna E hos mina föräldrar. Fredrik har hittat på ngt för bara han o mig, o jag vet inte alls vad det är. Har liiiiite aningar kanske:) Sen hämtar vi honom på söndag em. Ska nämligen greja lite här hemma på sönd. Fredrik ska lägga sten o jag ska måla husgrunden e det tänkt. Är brun nu o det ser förfärligt ut, ska bli grå. Ja det blir nog bra.

Nej nu ska vi till csk o lämna in sista provet.

torsdag 10 april 2008

Viktminskning!!

Skrev ju in mig på VV för 2 veckor sen. O jag har minsann gått ner 2.6kg!! Ganska stolt över mig själv!!! Bara några kg kvar nu. Tänkte gå ner till ca 62-64kg!! Så det e bara o kämpa på.

Har inte hänt så mkt här den sista tiden. Vatt hemma hos mamma o pappa lite, inget annat. Ville köra till Eko ikväll, men F skulle ut o gräva, så det sket sig. Dom sålde ju en elmotorcykel där som jag funderade på om vi skulle köpa till E. Han har blivit helt facinerad av sådana.

Nej jag tror vi ska gå ut en runda nu är ju ff fint väder.

söndag 6 april 2008

Äntligen!!!

Ja äntligen e Elias helt bra i magen! Bajsar precis normalt nu:) Jag är så glad så jag kan inte beskriva det. Nu ska han bara äta upp sig ordentligt!!

Har inte hänt så mkt ida. Var en runda hos lillbrorsan imorse. Dom har flyttat till Hammar o håller på o renovera. Skönt o slippa sånt nu, med spackling, slipning o målning. Sen var Fredrik ute hela em o grejade med uppfarten. Har lagt upp en plan nu, så vi blir klara nångång. Men för en stund sne sprack lite av den planen, Fredriks bror bjöd in på kalas nästa sönda. Men men kalas e ju kul o GOTT. Det blir nog klart ändå. Tradit att det ska ta så lång tid. Har ju sått gräset nu o planterat häck. Men det tar ju evigheter innan det börjar växa.
Mn den som väntar på nåt gott............

Ska snart ut o promenera med en kompis. Behöver bränna lite fläsk. Hade förresten gått er 1.6 kg förra veckan!!!! Bara några till kvar nu.!!!!

lördag 5 april 2008

Vågar knappt skriva det......

Äntligen e Elias bättre. Har bara bajsat 2 gånger ida, imorse o nu ikväll, Var visserligen ff löst men inte lika. O nu luktar det bajs o inte sjukt. Ja vi som e föräldrar fattar va jag menar;)
Hans matlust har oxå blitt mkt bättre. Ätit både midda o kvällsmat. När han åt korv o mos blev jag så glad så tårarna kom!!! Har gått ner 2 kg. Dom som inte sett honom på hela veckan känner knappt igen honom. Hoppas han äter upp sig fort.

Elias mormor har vatt här ida o passat honom. Så jag o Fredrik har vatt ute hela dan o planterat häck! Fatta va jobbigt det var. Gräva 13,5 m o 50cm djupt. Ja det e bra träning. O sen fylla igen det igen!!!!!

Såg ni förresten Så ska det låta igår? Den där tjejen som sjunger SAAB reklamen var ju där o sjöng just den låten. Hon sjöng den så bra så jag böla som värsta barnet här i soffan. Så jäääävla grym e hon.
O efter det var det ju Uggla, han är min stora IDOL. Säger bara JÅNNI BALLE!!!!!

Nej gonatt på er!!!

fredag 4 april 2008

FF sjuk:(

Ja E är ff sjuk!!! Kanske lite lite bättre för han har ätit lite mer än en hel Denniskorv på eget initiativ alltså inget tvång:) Men han bajsa ju 3 gånger efter. Lite piggare e han oxå men kan ju bero på att ´han fått alvedon. Prata med akuten igen, o det e bara o avvakta. Bajsproverna har inte kommit, så det får man inte reda på förrän efter helgen. Så jäkla drygt:(
Är ingen fara om han inte äter, men han måste dricka 1 liter på 24 timmar. O det gör han nog. Men han e så smal. OOOO va jag vill han ska bli frisk!!
Tradit o bara skriva om detta!!!

Helgen lär bli lugn. Mamma kanske kommer hit o passar E lite så jag o Fredrik kan så gräs o plantera häck. Kommer o se tradit ut rätt länge innan det börjar gro.

Barnakuten ringde precis o bajsproverna var inte klara:( Men dom skulle ringa upp imorron vid 11 igen o se om dom e klara då.

Nej nu ska jag se om E vill vila lite,
Trevlig helg!

onsdag 2 april 2008

Tatuerat mig:)

Igår gjorde jag min alldeles första tatuering. Skrev Elias i engelsk skrivstil. Den blev super bra, bättre än jag väntat mig. Carro var med mig som moraliskt stöd. FAAAn va jag var nervös, men det gjorde ju inte alls ont, bara sved o brände lite. Ja det kanske blir fler, vem vet??!! Men dom tar inte emot fler beställningar nu iaf så då får jag vänta isåfall.

Var på barnakuten med E igårkväll igen. Har fått tillbaka febern igen:( Dom kolla kisset så han inte var uttorkad, men det var ok, sen tog dom blodprov o sänkan var lite hög men inget allvarligt. Ska lämna 2 bajsprover oxå eftersom inte jag o F blivit smittade. Hoppas verkligen det inte visar ngt. Vill bara att det ska gå över nu. Det är så synd om honom, o smal har han blivit stackaren.
Ska in o jobba ikväll, sen e jag hemma tosd o fred oxå, fick sjukintyg på det. Är rätt trött på o va hemma nu, men vi förlorar för mkt o F ska va hemma.
Va o klippte mig igår oxå, blev rätt nöjd, kanske liiiiite för kort, men det växxer fort ut igen.

Synd att jag inte vet hur man lägger in bilder här, annars hade jag kunnat visa minj tatuering. Jag är verkligen jätte stolt över den, o E tycker den e jätte fin oxå.

Tjingeling;)

måndag 31 mars 2008

Satans magsjuka:(

Elias e ff dålig. Hinner inte mer än äta lite så rinner det rätt igenom. Snackade med dagis imorse o dom sa att där var fler som va sjuka, o att det var nån ny bakterie!!! Ja vi får gå till doktorn igen på torsd o få sjukintyg för då e det 8:onde dagen han e hemma. Är så synd om honom, han får såna fruktansvärda magkrämpor:(

Har fått en data här hemma nu:) Fredriks jobb köpte oss en fin sak.... Satans stor skärm är det.
Nej nu ska jag byta bajsbnlöja igen. 3:e blöjan på 5 minuter:(

söndag 30 mars 2008

Magsjuk!!!

Ja det var ett tag sen jag skrev här!!! Får se om jag pallar fortsätta det det, inte för det e så jobbigt o skriva men jag glömmer bort det!!
Har inte hänt så mkt här!! Elias e jättekass i magen:( Har vatt det sen torsdes morse. Var inne på barnakuten i morse, men dom sa det var ett magvirus! Han har såna fruktansvärda magkramper så fort han ätit. Hoppas verkligen det går över snart. Så hemskt o se, man kan ju inte hjälpa honom. Har typ bytt 60 blöjor på 2 dagar!!! Febern har iaf gått ner.

På tisda smäller det.......ja jag ska göra en grej då, men jag skriver inte vad förrän efter, fall det inte blir av. Några i min bekantskaps krets vet vad det är. Inget allvarligt, men nervöst!!!

Fick deklarationen häromdan!!! Får ju tillbaka en massa pengar. Blir nog en resa till vintern:) JIPPI!!! Så tröttt på o lägga alla pengar på renovering, tycker vi kan unna oss detta, man vet ju aldrig vad som händer i framtiden;)

Gick med i VV i torsdes.....IGEN:(. Men nu ska jag verkligen gå ner de sista kilona, vill va fin till den sista maj när vi ska på bröllop!!!!

Nej nu ska jag kolla på EMIL för 10000000000 gången:)