tisdag 30 september 2008

Alldeles tyst!

Sitter här alldeles ensam i huset o det är knäpptyst!!!! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skönt!!!!!
Fredrik lämna E på dagis för jag ska va på Yllan hela dagen på föreläsning, o det börjar inte förräns 9.00!!!
Inte ofta man kan äta frukost i lugn o ro!

Annars händer inte så mkt här. Dagarna går ändå. Jobbar väldigt mkt nu tycker jag, men jag har ju själv valt det. Tänkte kompa ut kl 12.30 på fredag. hoppas det går bra!!! Är ju ledig helgen så det hade vatt najs!!

Nej nu ska jag göra vi mig!!!
Tjingeling

måndag 22 september 2008

Tisda!!!

Ja det v ar ett tag sen jag skrev här. Har egentligen inte så mkt att förtälja!! Jo en rolig sak händer på fredag!!! ULLARED!!! Jag o Susanne ska dit o shoppa jädrar i det;) Eller egentligen ska jag inte ha så mkt. Bara roligt o komma iväg lite. Blir bara hon och jag, men vi ska nog fasen ha roligt ändå;)

Har Elias pop overall ute på tradera nu. Är uppe i 450 kr i denna stund. Jag köpte den för 350!! (Var rea) Funderade massor på om jag skulle sälja den eller ej. Men joo tänkte jag sen, en overall är ju inget man sparar som minne precis!!! Så nu kan jag köpa annat kul istället!!

Ska jobba kväll ida:( Så det blir o lämna E vid 11 sen Friskis!!!! Behöver verkligen det! Har kommit in i en ond cirkel med godis ätande. Kan kränka hur mkt som helst!!! USH!!!!


Allt för ida!!!!

lördag 20 september 2008

FAAAAAAAAN va rom o cola e gott!!!! Kanske lite för gott!!!
Ja ja det e morgondagens bekymmer!!!!!

måndag 15 september 2008

Hoppas, hoppas!!!!!!

fredag 12 september 2008

Har gjort värsta fyndet!!!!

Ja denna tröjan köpte jag igår!!!. Älskar småfolks kläder!!!!! När jag var i affären hade jag väldans beslutsångest, finns ju så mkt att välja på. Men till sist bestämde jag mig för denna. O den kosta 250kr. Tycker det e rätt mkt för en barntröja, så jag hade lite magont efteråt. Men iaf när jag skulle in på internet banken när jag kom hem för o se hur mkt pengar det fanns kvar, hade kvinnan i affären bara dratt 25kr. 25 SPÄNN!!!!!!!! Så nu kan jag ju köpa en till!!!!!!
Ja inte fan tänker jag säga till henne, det är ju hennes problem!!!!


Gissa om jag haft träningsvärk!!!!=?????? Tyckte inte jag tog så tunga vikter, men herregud säger jag!!! Har knappt kunnat gå, o benen viker sig iblan så jag håller på o ramla!!! Men det e väl bara o på det igen. Onsda blir nästa gång!!!
Skulle köpa kattmat till katten i dag i djuraffären. Fanns en annons i tidningen på en 10kg säck med 75 kr rabatt. Va bra tänkte jag, den säcken kostar 500 spänn och så minus 75 då ju=BILLIGT!! Men när jag kom dit hade dom ju höjt priset till 560!!! HALLÅ!! sa jag till dom, nu blir det ju ingen rabatt, men då sa han att om jag handla nu så fick jag ytterligare en rabatt check!!! Jävla lurendrejeri(eller hur det stavas) Men katten måste ju ha mat. Men jag köpte en mindre säck istället!!

Over and out:)

tisdag 9 september 2008

Styrketräning ida:)

Ska jobba kväll ida o då börjar jag kl 14 enligt schema o iochmed Fredrik har bilen mkt i jobbet nu så måste jag cykla. Så nu får jag lämna honom kl 11 när jag jobbar kväll. Så då ska jag passa på o träna, så får man det oxå gjort!!! Har inte vatt på Friskis på EVIGHETER!! Gissa om jag lär ha träningsvärk imorron??!!

Var inne hos grannen igår o snacka om soporna. O ja hon hade en inneboende där. Jag sa att hon slänger sina sopor hos oss o hon blev jätteförvånad!!!! Men hon skulle säga till henne o sa att dom har ju egen soptunna. Så nu hoppas jag hon INTE slänger dom här mer:)

Har inte så mkt mer o förtälja nu. Tjingeling

måndag 8 september 2008

Lite mer shopping;)

Här kommer lite saker till som jag köpt under veckan till Elias.
Hur fin är inte denna mössan??!!
Och dessa moccasinnerna??!!

2 dresser 5 myror!! UNDERBARA!!






Och ett par snygga jeans till dagis
Nu får det snart räcka med kläder. Men hur lätt är det att låta bli o köpa??!! Finns så mkt fint!!

Igårkväll stoppade grannungarna mig här ute o frågade om jag visste att grannen slänger sina sopor hos oss. VAAA!!?? sa jag. Jo där ör en tjej som har slängt hos oss flera gånger tydligen. Inte konstigt att vi inte får plats med våra egna, den är alltid överfull!!! Fan va arg jag blev, adrenalinet sprutade. Men jag var ju tvungen o lugna ner mig, så nu i em ska jag gå in o fråga va dom håller på med. Enligt ungarnas föräldrar så är det nog en inneboende som bor hos hon som äger huset. Men hallå, så gör man inte, det vet tillochmed en 5 åring!!!! Är jag somfår ta tag i såna grejor här, Fredrik vågar inte! Fegis!!!
Nej nu vakna lilleman här!!
berättar hur det gick med grannen senare!




fredag 5 september 2008

Äntligen helg!!

Ja då var det äntligen fredag o helg!! Alltid lika skönt, förutom när man ska jobba:( Har ju fått mitt nya schema nu o det slutade på 90%. Får väl nöja mig med det då!! Även om jag vill ha 100%. Kommer jobba varannan helg men så är det, kan ju inte både ha kakan o äta den, fast man vill;)

Nu om en stund ska jag o lilleman in till stan. Mitt paket med Lindexkläder e kommet, sen har jag lite småärenden o uträtta. Sen kl 16 i em ska hela familjen på cirkus för första gången!! Ska bli sp kul. Undra hur E kommer o reagera. Varar i 2 timmar men det var paus så han kan springa avv sig lite. Farmor bjuder och sen efter ska vi hem tilll dom o äta tacos!! Gött!!!

Imorgon ska jag stå på Rinkaby loppis o sälja grejor så har ni inget för er så kom dit, kl 11. Gratis parkering;)
Älskar va med på den, har gjort det i flera år. Folk e helt galna!!

Nej nu ska vi göra vid oss.

onsdag 3 september 2008

Me&I shopping:)

Ja nu har äntligen kläderna från Me&I kommit!! Hade ju party här i augusti så jag fick tunikan till mamma gratis. Här är kläderna jag köpte. Höst kollektionen är grymt fin:)
Flugsvamp strumpor till Elias
prickar och blommor tunika till mig
Flugsvamp tröja till Elias, Detta är nog den finaste tröja Me&i någonsin gjort!!!!!


Monstertruck tröja till Elias



Svarta plysch byxor till Elias

Trosor o kalsonger till mamma o pappa. Älskar sköldigstrycket!!!!!
Ja detta var vad jag handlade. Ska på fler partyn så det lär ju bli fler kläder;) Har även beställt lite fr Lindex, dom har ju fått in 5 myror kläder, dom e ju underbara!!!!
Nu vaknar lilleman





måndag 1 september 2008

Lite shopping

Nya Didriksson overallen fr Teamsportia
Nya höstskor fr Vincent shoestore
Var inne igår på Teamsportia de hade söndagserbjudande på vinteroveraller så jag köpte en jättefin(se bild) Kosta endast 500 o har fått bäst i test enl vi föräldrar. Känns viktigt att Elias har en riktigt bra overall nu när han är ute o leker så mkt, ska tåla regn o blåst!!!
Har även köpt ett par höst skor för bara 250kr halva priset. Det e bra med rea!!!

Annars gick Öland bra. Vilklen konferans!!! Allt var toppen. Go mat o fina rum. På fredags kvällen underhöll Wallmans, superduktiga. Fick även 3 rätters till det med vin o dricka. Jag vann oxå. En film om frontallobsdemens. Ska faktiskt bli intressant o se. Det är en av de värsta demensformerna.

Nej nu kommer snart Carro o Alwin på litta fika. O i em ska E till doktorn, tycker inte redigt hans blåsor har läkt så jag måste ha läkarintyg om vi ksa va hemma mer

Tjing tjong;)