tisdag 31 mars 2009

JA!!!!

Nu har vi vatt på RUL o vi ska få en liten............

måndag 30 mars 2009

Äntligen

Äntligen e denna dagen kommen som vi längtat så länge efter!!! Ska på RUL idag o få se den lilla bebisen! Hoppas verkligen att allt e bra. Är nervös som sören. Känner varje dag nu hur den sprattlar, sååå mysigt.

På torsdag åker vi till Gyllebo o blir där till söndag. Mamma o pappa har hyrt en stuga där o vi alla får följa med. Mamma o pappa o mina syskon va där i dec men då blev ju Elias sjuk o va inlagd på csk så dom boka om den för honoms skull!!

Annars e han pigg som en mört igen efter sin penicillinkur. O jag själv mår oxå betydligt bättre men e inte helt kry. Ska dock jobba ida o imorron.

Nu e det frukostdax:)

fredag 27 mars 2009

Penicillin

Jag mår så dåligt att jag inte kan beskriva det i ord:( Va på Vilan VC ida. Till sist tog fabror doktorn ett CRP o det visade sig ligga på 118 vilket e rejält förhöjt!!! Så det blev penicillin mot bakteriell bihålsinflammation. Hoppas verkligen det hjälper fort för jag mår SKIIIIIT!!!!

måndag 23 mars 2009

Underbara Åhus strand!

I fredes hade Fredrik tatt ledigt o Elias ville så gärna gå i skogen. Så vi körde ner till Kronoskogen i Åhus o promenerade ner till stranden. Så underbart väder va det, o Elias älskade det. Synd bara att det inte va bad värme i vattnet;)
Vi satt o njöt på stranden ett bra tag o Elias lekte av sig ordentligt. Sen somnade han gått när vi gick tillbaka!
Kolla bilderna! Visst längtar man till sommaren!






söndag 22 mars 2009

Tradit:(

Nu har Fredrik åkt till Helsingborg på utbildning. Kommer inte hem förrän på torsda kväll. Så tradit:( Hatar o va hemma själv. På tisda jbbar jag dagen oxå så då får jag lämna Elias på dagis redan kl 6.30. Får ju för tusan gå upp kl 05.00. Måste cykla nämligen för Fredrik har bilen. Ska faktiskt frösöka ta ledigt. Får se om det går.

Igårkväll hade vi besök av en barndomskompis till mig o hennes numera make. Mkt trevligt va det. Grillade kyckling o majskolvar! Vansinnigt gott!!! Sen körde dom hem vid 11 tiden.
Idag mår jag faktiskt inget vidare heller. Åkt på förkylning IGEN!!! Har aldrig nånsin vatt så här ofta sjuk som man är nu. Är väl dagisbaciller som kommer hem:(

Nej nu ska vi käka här.
Tingeling, tingeling........

torsdag 19 mars 2009

Är han inte söt?

Elias hittade min klänning som min farmor sytt. Hade den själv när jag var i hans ålder. O nu ville ju han tvunget prova den. Är han inte söt? Fredrik lär få spel när han ser bilden:)


måndag 16 mars 2009

16 mars!


Ja nu e Elias sjuker igen! Är så trött på detta! Mår så dåligt själv när han e sjuk. Har blitt så orolig varje gång han e sjuk efter att han hade salmonella i sjor o lunginflammationen i dec. Nu har han hög feber o förkyld o lite hosta. Hoppas verkligen det ger med sig snart. Vi som skulle hitta på massa roliga saker ii veckan. Får se hur det blir med det nu!


Har ju nu gått 17+3 dagar i min graviditet o äntligeb tycker jag att jag kan känna lite "fladder" i magen! Såååå underbart!!!! Jag längtar så in i bomben till den 31a när vi ska göra ultraljudet!! Hoppas verkligen man kan se vad det är för kön på den lille krabaten då. Är så nervös så jag håller på o spricka! Kände inte så med Elias, men denna gången kan vi inte hålla osss. Måste veta.....

Lägger in en bild på magen här nu. Blev inte så bra dock!

tisdag 10 mars 2009

Nu minsann...

Hann inte mer än skriva att han inte bajsat än på pottan o så gör han det. Sätter sig själv o sger han ska bajsa!!! Ja man blir så stolt över sin lilla pojke

Är så stolt!!!

Är så stolt över min lilla gosse!!! Nu har han börjat kissa på pottan!!! Första gången var i söndags fm o då var det lite protester men nu går det jättebra. Alltid vi e hemma nu så springer han i sina kalsonger o säger till när han e kissig o han blir lika glad varje gång han kissar:)
Bajsat på pottan har han dock inte gjort än, men det kommer nog. Skönt om han kan va helt blöjfri till när nästa bebis kommer!

Jobbar kvälll idag så då lämnar jag Elias kl 11. Då brukar jag o Fredrik passa på o luncha istan. Så mysigt o skönt o göra det ibland! Få ju passa på;)

Håller just nu på o färga håret. Mer blondt denna gången. Hoppas verkligen det blir blondt oxå.

Hej hej

fredag 6 mars 2009

Äntligen fredag igen:)

Fredagar e helt underbara! Ellerhur! En hel ledig helg framför sig! Dock e hela helgen inplanerad med saker men det är skönt det med. Imorgon ska jag ha Meandi party. Får se vad jag köper. Finns ju en hel del fint!!! O handlar man för 1000 så får man ett linne på köpet, inte helt fel!!

Jag köpte en sån där Babysounds, som man kan lyssna på bebis ljuden med. Kunde inte hålla mig. Så kom den med posten härom dan o jag o Fredrik skulle lyssna då fårt som tusan såklart;) Vi leta o leta på magen men hitta inget annat än min egen puls:( Då blev jag allt litta rädd. Men en stund senare gick jag själv upp o la mig på sängen o då hitta jag det! Det dunkade som bara den!!! Super mysigt! Elias lyssnade med, men jag vet inte om han fatta va han skulle lyssna på! Men han tyckte det var kul iaf.

Hej så länge!



Spelar elgitarr o sjunger Imse vimse spindel!








söndag 1 mars 2009

Modell för en dag!

Var ju o gjorde modell bilder ida. SKITKUL var det verkligen. Blev först sminkade o sen fotade o sen gick man igenom bilderna. Var faktiskt en del som blev bra tycker jag. fick en extra bild för man rekommenderade 8 personer o sen ytterligare en bild för jag e gravid. Så det var ju kul.
Här har ni resultatet: Va tycker ni? Valde o ta utan glasögon för de speglades så mkt sa fotografen.