lördag 14 februari 2009

Börjar nog blogga igen:)

Har faktiskt saknat att skriva lite här i bloggen. Ibland är det skönt att skriva av sig även om det bara blir massa dravvel;)
O nu när jag e gravid igen så tänkte jag det kan va extra kul o dokumentera lite om graviditeten här.
Idag är det alla hjärtans dag. Men inte fasen har jag fått ngt av min sambo:( Ah ja... jag får va glad han kom ihåg får 9-års dag häromdan;)
Jag tänkte jag skulle bjudit honom på frrukost på Grand men vi får ta det imorron för min svärfar skulle komma nu på morgonen o hjälpa Fredrik med källaren.

Va på inskrivning på mvc igår. Kul..för nu händer det lite saker. Ska på rutin ul den 24 mars. Långt o vänta!!! Men jag har ju vatt på 2 vul o sett den lilla/lille. Plus att jag ska på ett vul till på fredag. Man fick inte heller lyssna på hjärtat längre:( Var så många som inte hörde det så tidigt i graviditeten så det tog dom bort.

Annars händer inte så mkt idag. Jag oElias ska snart bege oss till Solhaga o köpa lite blommor. Behövs verkligen härhemma nu.

Adjöss!!!

2 kommentarer:

Carolin sa...

vad kul att du börjat blogga igen :) ska bli kul o läsa nu när du skriver lite om bebisen med ju :) Ha en supermysig alla hjärtans dag. Hälsa familjen. kram

Sara sa...

hej! Jag läste på facebook att du börjat blogga igen, visste inte ens att du hade en blogg:)
Sen läste jag att du är gravid igen och vill man ju gratulera! Så spännande med ett litet syskon:D Ha en fin dag! kram från kusin Sara