tisdag 30 juni 2009

Ja det var ju ett tag sen!

Har inte redigt haft ork för dettta med o skriva här! Känner inte att jag har något att skriva helleer!

Har ju slutat jobba nu iaf, gjotrde det för ett par veckor sen. O tur e det för det e ju hemskt va varmt det är. Jag ska inte klaga men det e fruktansvärt jobbigt! Sover gör jag inte heller om nätterna. Känns som jag e i värsta klimakteriet för jag vaknar alldeles dyngsur sen kan jag inte somna om.

Om en o en halv vecka åker vi till Vimmerby för lite semester. Ska va där en hel vecka i en stuga vi hyrt. Så vi kommer o besöka Astrid värld ett par dagar. Sen finns där ju en hel del annat oxå att hitta på! Ja det ska verkligen bli skönt.

Nej nu ska vi äta frukost här!

torsdag 4 juni 2009

4 juni




Nej det va nog inte foglossning för det e borta nu!!!! Så nu mår jag bra igen. Va hos Bm i måndes o gjorde glukostest, det var helt ok, ingen diabetes här...så nu kan jag fortsätta kränga;)
Mätte även magen o mitt sf mått va 31 dvs ganska stort, men det visste jag redan. Ska på tillväxt ul i v36 för o se hur stor den lilla tänkt o bli. Kan bli kejsarsnitt i värsta fall o det vill jag verkligen inte. Kolla lite på barnmorskorna på tv igårkväll o som jag böla!! Lär böla ihjäl mig när jag ligger där igen!!

Elias fyllde 3 i fredags. Han fick en studsmatta av oss. O som han har hoppat!!! Kan hoppa hela dagarna om han hade fått. Va verkligen en jättebra present. Sen va det kalas på lördan o då fick han ytterligare en massa paket, bla en traktor o en grävskopa att ha i sandlådan! Han va sååååååå glad!