onsdag 27 maj 2009

Foglossning?

Kan det va foglossning jag fått nu? Nu ikväll kan jag knappt gå, har så satans ont i hö höft. Har kännt av det på vä sida innan, men mest om nätterna. Ska till bm på månda så jag får nog fråga henne då.

Har vatt på grillkväll på Elias dagis nu ikväll. O vädret var på vår sida! Strålande sol hela tiden! Det började med att barnen uppträdde med sång o musik. Jag trodde inte Elias skulle våga när han såg oss, men jodå! Inga problem! Dom e så duktiga de små barnen!!!´

Nej jag måste lägga mig nu, kan fan inte sitta heller!!!!

lördag 16 maj 2009

Jo då!!

Jodå jag blev sjukskriven! Sååååå skönt! Så nu ska jag bara jobba halvtid eller 45% blir det nog. Jag jobbar ju 90% ordinarie!

Igårkväll va min bror o hans fru o deras dotter här o grilla litta! Det va redigt trevligt. Sen körde dom vid 12. Elias la sig sent så jag trodde han skulle ta en rejäl sovmorgon, men han vakna vid halv 7:( Så jag lär somna med honom vid midda sen!
Fredrik e o hjälper pappa o snickra i Rinkaby, så jag o Elias kör nog dit sen efter middesvilan. Skulle grilla lite där ikväll sas det!

Nej nu väntar dushen!

torsdag 14 maj 2009

Förvirrad!

Herregud vad jag har blivit förvirrad! Det e ganska läskigt faktiskt. Jag brukar alltid komma ihåg möten osv o komma i god tid, men inte längre! Häromdan missa jag ett jobbmöte. Jag kom kl 2 men mötet börja 1, snacka om pinsamt. O igår var jag hos bm o lämna kisseprov o vägde mig o allt. Tyckte jag fick vänta länge...o visst det va inte flörrän ida jag skulle va där!!!
Förresten har jag redan gått upp 10kg!!!!!!!! Var tusan ska detta sluta!!! Ja det blir ingen beach i år! Lär ju se ut som en valross!!!!
Måste pprata med bm om att jag inte kan jobba så mkt som jag gör!! Har så ont i ryggen efter en arbdag. Sen blir det ryggläge resten av kvällen när man kommit hem. Gör ont fram imagen oxå. SKIT är det! Sjukskriver hon inte mig vet jag inte vad jag gör för det funkar inte!

Fått fast jobb nu med förresten! Tjohoooo!!! Eller jag hade ju fast innan med eftersom jag e LAS2000, men nu har jag fått fast på ett ställe, så där börjar jag när jag kommer tillbaka efter grav ledigheten e det tänkt!

Nu e det kaffedax