lördag 28 februari 2009

Lörda

Ja det var underbart igår på BarBKo. Tror inte det finns bättre restaurang igår kväll. Det enda som saknades var ett glas vin;) Men det får jag ta om ett år;)
Elias hade sovit bra inatt, men vakna halv 7 imorse o va tydligen pigg som en mört!! Lite tufft för Palle o Liina. Men tack flör han fick sova hos er!!!

Nu ska jag bege mig till Skägg o Lockar för en klippning. Hoppas det blir bra, ska försöka lägga in en bild sen om jag kan!!

Hej

fredag 27 februari 2009

Äntligen fredag:)

Nu sover Elias efter lite Mc donalds i magen;) Fina grejor det ibland! Så nu har jag lite egentid. Vi pratade om det där med vad som gör oss upprörda på utbildningen med Taktil massage och vad vi gör när vi har egentid. Men egentid vad är det??!! Ja jag har verkligen inte mkt egentid, ja det har nog inte Fredrik heller precis. Vi brukar ju ordna barnvakt emmelanåt så vi hittar på nåt tillsammans. Men egen EGENTID är ngt alla föräldrar borde ha. Och det är vi lite dåliga på i vårt hushåll. Jag har lite planer på o börja simma nu, ska ju va skönt när man e gravid, så då får jag ju lite egentid. Jaja vi får se hur det slutar......

Ikväll ska vi iaf ut o äta. Förra freedan blev Elias sjuk så då fick vi ställa in o idag ligger min mamma i feber och jag lämnar inte honom dät när han precs vatt sjuk. Men nu ställer min lillebror o hans fjälla upp så vi kan gå ut! Tack snälla för det!!!!! Ska ringa Kippers o boka nu. Fint ska det va;)

Tjingeling!!!

måndag 23 februari 2009

Helgen

Ja i fredags blev Elias sjuk. Dagis ringde o sa han hade feber, så Fredrik fick hämta för jag satt på sjukhuset o skulle göra ett ultraljud:) Ja den lilla bebisen levde o sprattlade för fullt!
Sen på lördagen var det dags för kalas för Fredrik har fyllt år. Elias var feberfri hela dagen men en liten stund innan gästerna kom hade han såklart feber igen. Men han fick alvedon sen var han pigg som en mört hela kvällen o somna inte förrän 23.00.
Men sen dagen efter var han alldeles rödflammig i ansiktet. Ringde 1177 som misstänkte shalakansfeber, så vi åkte in till akuten. Men doktorn där trodde inte det var det för han hade inte smultrontunga som tydligen e typiskt vid shalakansfeber. Men han hade hög sänka så han skrev ut penicillin. O peppar peppar så har han inte haft feber varken igår eller idag!!!!

Är ju ledig egentligen ida, men ska på taktil massage utbildning mellan 13-17. Så mamma ska komma o passa Elias. O på hennes jobb hade ngn tant haft maginfluensa. Ja jag hoppas verkligen inte vi får det. Finns det ngt värre??!! Jag måste verkligen gå på denna utbildningen oxå.

Nej nu ska jag göra vid mig!

måndag 16 februari 2009

Här kommer lite blandade bilder fr Elias fanns i min mage tills idag:)
När vi va inlagda på sjukhuset. Elias hade lunginflammation+öroninflammation
Bakar chokladbollar

Jag o min sötnos!


Elias 1 dag gammal



Jag 40+6 dagar. Några timmar innan Elias tittade ut!
Alltid lika kul med bilder!!!




Måndag igen:)

Ja denna helgen har varit ganska lugn. Igår var vi på kalas i Vinslöv hos Elias farmor o farfar. Alltid trevligt med god mat o träffa folk. Åt smörgåstårta så det stod ut genom öronen:)
Tyvärr var inte Elias kusiner där då de är i Sälen, så han hade ingen o leka med precis, men det löste sig ganska bra ändå, han är rätt bra på o sysselsätta sig själv.

Innan på morgonen var vi på Grand o åt deras frukost buffe!! Helt underbart! Kan verkligen rekommendera den. Det godaste jag nånsin ätit. Men det är ju en pers o ut o äta med Elias får jag ju säga!! Han satt stilla en kort stund, sen var inte det kul längre! Sen sprang han som en jojjo fram o tillbaka.....jaja barn är ju sådana det lugnar nog sig en vacker dag;)

Min förbannade förkylning e inte borta än! Blir så less på detta!!!

Nej nu väntar en bajsblöja på att bytas!!!

lördag 14 februari 2009

Börjar nog blogga igen:)

Har faktiskt saknat att skriva lite här i bloggen. Ibland är det skönt att skriva av sig även om det bara blir massa dravvel;)
O nu när jag e gravid igen så tänkte jag det kan va extra kul o dokumentera lite om graviditeten här.
Idag är det alla hjärtans dag. Men inte fasen har jag fått ngt av min sambo:( Ah ja... jag får va glad han kom ihåg får 9-års dag häromdan;)
Jag tänkte jag skulle bjudit honom på frrukost på Grand men vi får ta det imorron för min svärfar skulle komma nu på morgonen o hjälpa Fredrik med källaren.

Va på inskrivning på mvc igår. Kul..för nu händer det lite saker. Ska på rutin ul den 24 mars. Långt o vänta!!! Men jag har ju vatt på 2 vul o sett den lilla/lille. Plus att jag ska på ett vul till på fredag. Man fick inte heller lyssna på hjärtat längre:( Var så många som inte hörde det så tidigt i graviditeten så det tog dom bort.

Annars händer inte så mkt idag. Jag oElias ska snart bege oss till Solhaga o köpa lite blommor. Behövs verkligen härhemma nu.

Adjöss!!!