tisdag 25 november 2008

SLUT!

Jag ska nog lägga ner denna bloggen nu. Är bara Carolin som läser den tror jag o henne träffar jag rätt ofta. Så det känns ganska meningslöst detta!

Hejdå!

torsdag 20 november 2008

Fredag!

Ja det e ju skönt med fredag för er som e lediga i helgen. Men jag ska jobba...igen:( Är riktigt jäkla trött på dessa helger. Men va gör man? Är bara o bita ihop, har ju valty det själv egentligen!

Satte upp ljusstakarna igår, så mysigt blev det. Fredrik tycker inte jag e klok! Men sen tar jag ner det så tidigt så då vill jag ha upp det tidigt oxå:)

Ska lämna E på dagis kl 11 sen tänkte jag o fredrik luncha på stan. det är så underbart o få göra det själva. En kompis tipsa om Chill out= Kristianstads pizzeria. Tänkte prova det ida. Blir rätt dyrt o luncha ute nuförtiden. Men det är det värt då o då faktiskt.

Hej så länge:)

onsdag 19 november 2008

hmmm

Nån sa till mig att jag skriver kryptiska inlägg??!! Neeej, det gör jag väl inte;)
Iallfall mår jag superbra nu. Har återhämtat mig ganska bra fr lite tradiga saker.
Fattar inte varför jag alltid ska förstora upp saker o ting! Blir så jäkla trött på mig själv, men jag kan inte hjälpa det. Nej, nu tar jag nya tag o ser framåt!!

Jag o Elias ska snart knalla in till stan. Ska träffa pappa där oxå. Får se om jag hittar nåt kul o shoppa! Fick ju massa lindex kuponger igår, o där inne hittar man alltid ngt;)
Ska inom apoteket o köpa vitaminer oxå: MITT VAl KVINNA, dom ska va bra sägs det;) Alltid värt o prova!

Annars händer inte så mkt. Massa bra tv ikväll är det ju; Bönderna, oskyldigt dömd o Greys.

Nej nu ska jag göra vid mig!
Tjingeling;)

tisdag 18 november 2008

18 nov!

En STOR sten har lyfts fr min axel! Jag e så glaaaad!!!

söndag 16 november 2008

Ush

Ush va livet e jobbigt ibland:( Är så glad jag har Fredrik o Elias och min övriga familj som alltid finns till hands. Älskar!


fredag 7 november 2008

Jobbehelg:(

Ush ja, denna helgen jobbar jag! Är en lång helg oxå. Jobbar torsd, fred lörd o sönd:( Ja det e bara o bita ihop. Tur det inte e morgon alla dagar iaf.
Ska snart lämna E på dagis. Brukar ju sen träna innan jobbet, men min förkylning är ff kvar så jag hoppar det. Får hem o städa istället eller nggt.

Ska inom en runda te stan oxå o hitta present till Fredrik fr Elias. Är ju farsda på sönda.
Ska på farsda midda på lörda em till Fredriks föräldrar. Mina jobbar hela helgen så vi kanske kör dit på frukost bara på sönda ller nåt.
Hade tänkt köra till badet oxå på sönda fm, är evigheter sen vi va där. Är så himla mysigt o E älskar det.

Var ju hos ortopeden med E:s fötter i måndes, han ska få inlägg till skorna o ett par inne sandaler, är är ju så extremt plattfot! Får se om det gör ngn nytta!

Nej nu ska vi nog gå ut en runda i blåsten!!!

måndag 3 november 2008

Fy fan

va jag mår piss ida!! Har blitt jätteförkyld med snuva o hosta! Var evigheter sen jag mådde så här illa. Elias har med varit kass i helgen men är lite bättre nu. Men jag e hemma med honom ida sen får jag se hur vi mår imorron.

Skla börja på föräldrarutbildning ikväll! Ska bli väldans intressant. Jag o Fredrik gör inte alltid samma saker med E i olika situationer så det ska nog bli nyttigt att gå den kursen. Mamma o pappa kommer o e hos E mens vi e där.

Var ju o bowlade i helgen o käka på Bar B Ko. Väldans trevligt hade vi. Kom näst sist på bowlingen. Huvudsaken man inte kom sist;) Sen hämta vi E som hade sovit i Rinkaby, käka midda där oxå. Sen körde vi hem vid 4 o sen somna jag kl 18.00. Fredrik tyckte jag var JÄTTE social, mmen va gör man när man inte mår bra??!!

Väntar på ortopeden ska ringa mig här nu snart,. Har så förbannat ont i mitt opererade ben. Får ta värktabletter för o kunna gå. Känns inte riktigt bra. Vet inte vad som hänt. Antignen kanske att det blivit kallt eller att jag blitt förkyld. Får se vad dom har o säga om det!!

Har förresten hänt en rolig sak, men det berättar jag om senare!!!

Tjing tjong!