torsdag 30 oktober 2008

Ush nej!!

Var på en annan jobbintervju idag! Hoppas verkligen INTE jag får det. Ush nej det verkar inte alss roligt. Men bara för det blir man väl erbjuden det!!!

Yes nu e det äntligen snart helg!!! Är ledig denna. På lörda ska E sova i Rinkaby för jag o Fredrik ska ut med lite kompisar, först ska vi bowla, sen ska vi käka på Bar b ko. Finns det nån bättre restaurang??!! NEJ!!! det finns det inte. Älskar den, o det är inte alltför oftaman konmmer dit nuförtiden!!!

Nej nu ska vi hämta Fredrik, blir kvällsmat på Mcdonalds ikväll;)

fredag 24 oktober 2008

Yay!!!!

Japp, jag blev kallad till intervju på ett av jobben jag sökte. Ska dit nu kl 10.30!!!!
Wish me luck!!!!!!

måndag 20 oktober 2008

Ny vecka!

Ja nu e det månda igen!! Fan va helgen går fort! Har ju vatt ledig denna helgen. Ifredes var vi bara hemma o drack vin;) o åt god midda. Sen på lördan bjjöd vi hem oss till Carro o Böna, ja det var trevligt. Körde hem vid halv 11. Behöver ju inte alltidbli så sent. Sen igår var vi i Vinslöv hos mina svärföräldrar på midda. Fredriks mormor o morfar var oxå där. Alltid när man ätit där kan man rulla hem;) Så mkt mat o massa efterätter!!! Men gott e det!

Ida har jag o Elias vatt ute o krattat löv.Blev ju underbart väder nu i em. Tänkte först ta gräsklipparen men det gjorde jag inte!!!! Elias hjälprte faktiskt till en del oxå, har köpt en mini kratta till honom!

Nu ikväll kommer en kompis o ska ha Nooni party här. Det är en hudvårdsserie. Ganska dyrt o jag vet egentligen inte om det e bra grejor för jag har inte prövat det! Ha ha!!! Men hon säger det e bra!!

Nej nu ska vi grädda pannkakor!!

torsdag 16 oktober 2008

Satan vad jag har ont:(

Ja jag har så förbannat ont i min mage! Höger sida o så strålar det neråt! Kan det bara va ägglossning??!! Har tatt 2 panodil för 1 timme sen, o lite bättre har det blivit. Får väl se om det lägger sig under dagen.

Var precis o lämna E på dagis, brukar ju sticka o träna sen men inte ida när jag har så ont. Trist värre!!!

Ja nu e det nsart helg o jag e LEDIG!! Får se vad vi ska göra. Fredrik ska nog pilla med dasset här uppe så det blir klart snart. Ska bli skönt o få en toalett här uppe oxå så man slipper ränna ner. Är ett under att jag aldrig ramlat i vår trappa. Jag går på toa flera ggr på natten o trappan är ett stup rakt ner!!!

lördag 11 oktober 2008

KOLLA!!!

Kolla vad min underbara sambo köpte till mig i Tyskland!!! Visst ser det underbart gott ut!!!!!!




torsdag 9 oktober 2008

Äntligen Fredag:)

Börjar med några bilder på killen som betyder ALLT i mitt liv!!!!





Helt underbart med fredag, ellerhur!!!!!


Ska jobba ikväll o i morronkväll, men har blitt ledig på söndag!


Fredrik´ska till Tyskland med sin bror i morgon o inhandla diverse alkoholhaltiga drycker! En hel del Rom sa han o det e fina grejor det;)


Iallafall ska Elias sova i rinkaby då så det blir en go sovmorgon på söndan!!!




Har ju sökt en hel del nya jobb i veckan!!! O en del av dom gick ansökningstiden ut i går. Så jag hoppas dom hör av sig!!!! Hoppas, hoppas!!!! Har aldrig sökt jobb innan, nån gång får ju bli den första! Blir det inget så får jag ju va kvar på Allögården, det funkar det med, men känner faktiskt att jag skulle vilja byta nu!


Så håll tummarna!!!!