tisdag 31 juli 2007

Dagis

Ringde precis till chefen om vilket schema jag valde. Blev det på 77%. Elias kommer va på dagis i snitt 18h/vecka. Blir nog alldeles lagom. Så nu har vi suttit på nätet o fyllt i vårt chema till dagiset. Nu börjar det verklige bli verkligt:) Både nervös o spänd på att börja jobba. Har haft fjärilar i magen ett bra tag nu över detta. Men jag tror det kommer bli jättebra!!

Ikväll kommer Simone hit efter jobbet. Kanske ett par gamla klasskompisar till. Men det var inte helt säkert. Alltid kul o träffa henne. Beställer nog lite mat o kanske tar ett glas vin. Fast jag undrar om hon dricker vin??!! Det har jag glömt.......

Nej nu ska jag ta en tupplur innan Elias vaknar

måndag 30 juli 2007

Shema!!

Nu har jag fått 2 shema fr chefen. Fick välja vilket jag ville. Det ena e på 75% o den andra på 77%. Ska jobba 2 helger av 6. Jobba en, ledig, jobba o ledig 3. Nån helg e jag ledig torsd, fred, lörd o sönd. Verkar bli jättebra faktiskt. O Elias kommer inte va på dagis särskilt mycket!!
O jag som var så nervös över att jag skulle jobba varannan helg!!

tisdag 24 juli 2007

Jobb!!

Ush... nu e det verkligen definitivt! Jag ska börja jobba den 10 september på 5:an. Det är där jag var innan jag blev mammaledig. Men jag vill inte alls:( Varannan helg är det oxå, kan det bli värre??!!
O lämna Elias på dagis...ush nej!!!!
Men vaska man göra?? Tänk om Fredrik tjänat så bra att man kunde vatt hemma på heltid!!
Det hade säkert inte vatt roligt i längden, men ett tag till... Känner mig inte alls redo o börja jobba:(

söndag 22 juli 2007

Hemma igen!

Då var vi tiibaks på Hedentorp igen efter 1 vecka i en soligare stad: Åhus;) Nja det var nog inte soligare där, men gött var det iaf o komma hemifrån ska jag säga!!
Bara latat oss har vi gjort!
Igår lämna vi Elias till farmor o farfar. Vi körde direkt ner till stugan o sov i ca 3 timmar. Sen var vi ute o käka o spela minigolf. Sov ända till 10 i morse. Så jäkla underbart;)

Elias har badat i havet nu oxå!! Han älska det! Det e verkligen min unge det;)

söndag 15 juli 2007

Grillfest

Hade ju grillfest här i lördags. Gick jättebra. Hade dukat ute, det var ju jättevarmt. Men helt plötsligt börja det regna:( så vi flytta i igen. Men när allt väl var inne hade det så klart slutat regna. Men men!! Gott var det iallafall.
Vi spela TP på kvällen o tjejerna vann igen såklart;)

Idag ska vi flytta ner till Åhus nårra nätter. Ska bli skönt o bara komma hemifrån. Vi ska bara lata oss.
Imorron ska vi till Kiviks marknad. Den marknaden gillar jag skarpt;)

Nej, nu ska jag packa!!
Hej sålänge!

fredag 13 juli 2007

Jag blir knäpp!!!

Elias e helt omöjlig o somna på kvällarna nu. Han bara skriker o skriker. Till sist blir han helt hysterisk. O grejen e att han e dö trött!!! Vet inte varför han håller på så. Ska ringa BVC på månd tänkte jag o höra om dom har nårra ideer. Jag blir så jäkla frusterad så jag vet inte vad jag ska ta mig till!!!!!

tisdag 10 juli 2007

Vin

Visst e vin livets dryck?? Nej ja bara skoja... men faaaan so gott e det. Sitter just nu med ett gott glas rött i handen. Ska alldeles strax in till stan o käka lite. Det e det bästa me semester... att man kan ta ett glas vin mitt i veckan, det behöver inte va fred eller lörd:)

Nej nu kommer folket.
Skål på er;))))

måndag 9 juli 2007

Nässelfeber:(

Ush stackars Elias har fått nässelfeber. Blossar upp på hela kroppen o flyttar rundor. Kliar gör det oxå, så i em var vi på VC o fick Histamin utskrivet till honom som ska ta bort klådan. Sägs att det ska gå över inom ca 4-5 dagar. Det hoppas jag verkligen.

Annars har det inte hänt så mkt. Fredrik har nu semester o det e jätte skönt. Fick reda på igår att vi kan låna min fasters stuga nästa vecka, för dom ska till England. Så jäkla skönt. Där e underbart o va, så lungt o skönt. Skönt o komma hemifrån lite o bara slappa.

Nej nu väntar sängen
Hajdå

fredag 6 juli 2007

Helsingör

Ska snart lämna lilleman i Vinslöv för jag o Fredrik o Fidde o Jenny ska ta tåget till Helsingör. Sa vi skulle va barnfria så då Lämnar vi Elias till Fredriks föräldrar o Saga till pappa.
Ska bli mkt trevligt. Äta go mat o dricka öl o vin. MMMMMM

Var ju på sommaravslutning med Fredriks jobb igår kväll. Var rätt trevligt. Go mat. Körde hem ganska tidigt för Elias var inte på hugget. Han somna hur lätt som helst men efter ett par timmar vakna han o bara skrek:( Ville inte alls somna om. Så vi körde, så han somna i bilen o sov sen i sin säng till 6.30. Duktig gosse;)

Nej nu ska ja kolla vädret;)

torsdag 5 juli 2007

Känns som fredag idag

Ja det gör det faktiskt. Vet inte varför. Har vatt o hyrt film som vi snart ska titta på när nu Fredrik blir klar. Han har rivit bort det sista på hus panelen, för o morron kommer plåtslagaren o ska sätta dit en nu plåtlist(sån som jag stod på när jag hoppa ut fr fönstret;). Sen är det bara o sätta pp nytt trä igen. Ska bli skönt när det e färdigt. Skönt o slippa den bruna tradiga färgen:)

I morron e det sista dan för Fredrik innan semestern. Ska bli så jävla skönt o ha han hemma i 4 veckor;) Vi ska hem till en av hans jobbar kompi9sar imorron kväll. Dom brukar tydligen träffas så innan semestern. Trevligt. Men det ska ju tydligen bli piss väder imorron med:(
Sen på lördan ska vi antagligen till Helsingör, jag o fredrik o Fidde o Jenny. Utan barnen. Ska bli himlans trevligt. Ska ta tåget så alla kan dricka lite.MMMMMMMMMMM

Nej nu väntar soffan.

söndag 1 juli 2007

Gång;)

Elias går nu!!! Jätte söt är han när han gör det, o superduktig. Kan gå rätt långt nu faktiskt.

Min saft blev supergo förresten. MMMMMMMMMMM

Har inget o skriva alls här ida mmärker jag. Helgen e slut. 1 vecka te Fredrik e ledig. Ska bli så skönt.