fredag 2 november 2007

Äntligen helg:)

Elias har vatt sjuk halva veckan här. Hög feber o en dunderförkylning. Så vi har bara vatt hemma o tatt det lungt. Är ju inte så van att han e sjuk, han har inte vatt det så mkt. Peppar, peppar...... Pratade med dagis oxå o tydligen har det börjat härja vattenkoppor där:( Jaja...får han det så får han det. Är ju inkubationstid på 3 veckor, så det kan ju ta tid innan det visar sig.

Imorron e det lörda då ska vi ta det en engångsgrill till havet o grilla lite o gå i skogen. SKa bli väldans mysigt. Hoppas på bra väder bara.
Sen på kvällen kommer nårra kompisar. Blir go mat o gott vin;)

Nej nu väntar sängen;)

fredag 5 oktober 2007

Äntligen helg:)

Ganska sleten nu nr det e helg. Har jobbat hela 4 dagar på sträcken;) Men fan va skönt det e o va tillbaka. UNderbart!!! Hur länge man nu tycker så........

Ja va händer i helgen?? Blir ganska lungt här. Fredrik ska greja med nåt avlopps rör inför dräneringen. Låter kul va?? Jag kör nog till Rinkaby. Min kusin o hennes son o mamma har kommit ner fr Mariestad. O dom har inte träffat Elias, så vi kör dit så ungarna kan leka lite.

lördag 29 september 2007

Bra i magen:)

Äntligen e Elias bra i magen!!!! Den dr majsvällingen gjorde nog susen på honom.
Jag känner mig väl lite bättre. Men börjat få hosta:( Men jag ska jobba ikväll, det fårr gå. Är sen ledig imorron o jobbar tisd kväll.

fredag 28 september 2007

Sjuka:(

Jag har åkt på en redig förkylning. Började med halsont, sen tappa jag rösten o nu e jag snorig o har feber:( Fick sjuka mig från jobbet. Så jävla tradit. FörloraR EN massa pengar. Men va gör man? Har legat nästan hela dagen.
O Elias e oxå kass. Han e jätte lös i magen. Vatt det i 3 dagar nu. Va o köpte majsvälling efter o pratat med sjukvårdsupplysningen. Ska ju absolut inte ge fullkorn när de e lösa i magen. Så hon trodde detta skulle hjälpa. Annars fick vi uppsöka CSK efter ett par dagar. Hitintills har han säkert bajsat 20 ggr, o röd e han i rumpan, stackaren!! Får knapp tvätta honom.

Så det blir en innehelg detta. Tradit..men så är det!

söndag 9 september 2007

Kräftskiva:)

Va på kräftskiva igår hos nårra kompisar i Vinslöv. Hade jättekul, men fy va full jag ble;) Kände inte det förrän vid 2 när vi skulle cykla hem. Måste vatt dom där jävla snapsarna. Va fasen skulle jag på dom!! Dricker aldrig det i normala fall, men igår va det gott;) Drack 3 eller 4 st..inte många alltså, men det räckte. Imorse kl 06.30 när Elias vakna snurrade det fortfarande. Men Frredriks mamma tog honom som tur va så vi kunde sova till kl 9. Sen mådde jag hur bra som helst.

Imorron ska jag börja jobba igen efter 1,5 års ledighet. Gissa om jag e nervös nu!!!! Herregud!!!!!!!! Kommer nog inte o sova mkt inatt. Hoppas verkligen dagis funkar nu.

Nej nu ska jag lägga mig. Håll tummarna alla ni som läser detta;)

onsdag 29 augusti 2007

Pizza

E så jvla trött på o banta nu:( Så jag övertalade Fredrik att köpa pizza ida:) Så nu har jag kränkt en stor fet kebab pizza;) O godis har jag med köpt....o inget dåligt samvete har jag för det.....haha!!!!

Inskolningen pågår än nu. Lämnade Elias ensam en halvtimme ida o det gick utmärkt. Imorron ska jag lämna honom ensam mellan 9-11. Hoppas verkligen det går bra!!!!

Ja annars inget kul alls o berätta. Var hos ögonläkaren med Elias ida med förresten. Eftersom jag var skelögd när jag var liten. Men hon såg inget alls. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SKÖNT!!!

Nej nu väntar min stora godis skål!!

onsdag 22 augusti 2007

Inskolning

Ja ida var första dan på inskolningen!! Var bara där mellan 10-11. Men det gick bra. Först var vi ute en halvtimme o sen gick vi in. Elias strunta i mig nästan hela tiden! Var ju så mkt nytt o kolla in;)

Sen när han vilat midda gick vi upp te stan med Elin o Alfons. Varmt så satan var det!!! Var ju genomblöt när vi kom upp;) Men man ska inte klaga!!! Hitta ett par jätte snygga stuprörs manshester byxor till Elias....svarta, o en jtte snygg tröja!!! Satt perfekt. Skit tuff var han i det!! Var inne på Kids o prövade Converse skor till killarna oxå. Tänkte beställa fr Ebay. Strl 21 får det nog bli! Så jäkla tuffa!!!!
Sen nu ikväll körde vi till Balsby med Elin o Mange o tog ett dopp!! Ja bara jag o Elin....gubbarna var badkrukor. Så jäkla skönt var det!!!!!
O efter det beställde vi mat fr Rosegarden......asgott!!!! O ett glas vin till det såklart;) Fint det;)
Ja det har vatt en spännande dag:)

Haj på er

lördag 18 augusti 2007

3 dagar kvar

Ja nu e det nära till inskolning för Elias:) Ush, jag e så satans nervös!!!!

Idag e det kalas kl 14 som gäller. Elias kusin Klara har fyllt 6 o ska fira det ida. Det lär bli fullt ös! Men det e kul.
Ja jag hade ju himla mk o skriva här;) Känns rätt meningslöst...men men!!

Ska göra mig iordning nu
Hej hej

tisdag 14 augusti 2007

Party

Har precis vatt på ME&I party hos en kompis. Första gången för mig;) Mkt fint hade dom. Köpte ett par bruna plysh byxor o en ugglor tröja o ett hemligt paket. Allt till Elias. Kosta ca 500kr. Hade dock kunnat köpa mkt mer. Men det får räcka.
Annars har det inte hänt ngt kul alls ida. 1 vecka kvar till inskolning! Intalar mig att det kommer o gå kanon. Dock har han blivit völdigt mammig av sig.

Nej nu väntar sängen.
Natti, nattti

lördag 11 augusti 2007

Fan

Va livet e skit ibland:(

fredag 10 augusti 2007

Ibland

Ibland blir det inte som man tänkt sig!!

fredag 3 augusti 2007

Shopping;)

Jag o Elias va på stan idag med mamma o pappa. Köpte jättefina stuprörs jeans till Elias o en fin tröja, men när vi kom hem o provade det var det så klart alldeles för stort:( Typiskt!!!!! Så det e bara o lämna tillbax. Mamma köpte ett regnställ till honom. Hittade ett fint på Intersport. O mamma va så snäll som betalade. TACK!!!! Ska hitta ett par stövlar med tänkte jag.

Annars har vi inte gjport så mkt ida. Fredrik e inte hemma. Så jag e själv ikväll. Riktigt skönt ibland. Elias somna tidigt med o lär därför vakna tidigt oxå. men men.

Tänkte åka in till saker o ting marknaden imorron o förhoppningsvis fynda lite. Hoppas på fint väder.

Nej nu väntar soffan;)

onsdag 1 augusti 2007

Middag

Sitter här med ett glas vin i handen;) MUMS;) Har lämnat Elias hos Palle o Liina. Tänkt att vi skulle ut o äta. Tänkte även bia, men det e ju inga roliga som går. Blir nog Caspers. Har grymt go mat där. Sist åt vi en grillbuffe där, få se om den finns idag igen.

Va på jobbet i morse o snacka lite. Fasen va jag får fjärilar i magen bara av tanken att börja jobba igen. Men samtidigt tycker jag det e kul.

Va inne en vända i stan me o kolla efter ett regnställ till Elias, det måste han ju ha nu när han börjar på dagis. Hitta ett på Teamsportia för 300 men dom hade bara rosa, men skulle få hem fler färger i veckan. Leta även efter en liten ryggsäck till honom, men hitta ingen till ett vettigt pris.

Nej nu skka vi cykla till stan
Skål på er;)

tisdag 31 juli 2007

Dagis

Ringde precis till chefen om vilket schema jag valde. Blev det på 77%. Elias kommer va på dagis i snitt 18h/vecka. Blir nog alldeles lagom. Så nu har vi suttit på nätet o fyllt i vårt chema till dagiset. Nu börjar det verklige bli verkligt:) Både nervös o spänd på att börja jobba. Har haft fjärilar i magen ett bra tag nu över detta. Men jag tror det kommer bli jättebra!!

Ikväll kommer Simone hit efter jobbet. Kanske ett par gamla klasskompisar till. Men det var inte helt säkert. Alltid kul o träffa henne. Beställer nog lite mat o kanske tar ett glas vin. Fast jag undrar om hon dricker vin??!! Det har jag glömt.......

Nej nu ska jag ta en tupplur innan Elias vaknar

måndag 30 juli 2007

Shema!!

Nu har jag fått 2 shema fr chefen. Fick välja vilket jag ville. Det ena e på 75% o den andra på 77%. Ska jobba 2 helger av 6. Jobba en, ledig, jobba o ledig 3. Nån helg e jag ledig torsd, fred, lörd o sönd. Verkar bli jättebra faktiskt. O Elias kommer inte va på dagis särskilt mycket!!
O jag som var så nervös över att jag skulle jobba varannan helg!!

tisdag 24 juli 2007

Jobb!!

Ush... nu e det verkligen definitivt! Jag ska börja jobba den 10 september på 5:an. Det är där jag var innan jag blev mammaledig. Men jag vill inte alls:( Varannan helg är det oxå, kan det bli värre??!!
O lämna Elias på dagis...ush nej!!!!
Men vaska man göra?? Tänk om Fredrik tjänat så bra att man kunde vatt hemma på heltid!!
Det hade säkert inte vatt roligt i längden, men ett tag till... Känner mig inte alls redo o börja jobba:(

söndag 22 juli 2007

Hemma igen!

Då var vi tiibaks på Hedentorp igen efter 1 vecka i en soligare stad: Åhus;) Nja det var nog inte soligare där, men gött var det iaf o komma hemifrån ska jag säga!!
Bara latat oss har vi gjort!
Igår lämna vi Elias till farmor o farfar. Vi körde direkt ner till stugan o sov i ca 3 timmar. Sen var vi ute o käka o spela minigolf. Sov ända till 10 i morse. Så jäkla underbart;)

Elias har badat i havet nu oxå!! Han älska det! Det e verkligen min unge det;)

söndag 15 juli 2007

Grillfest

Hade ju grillfest här i lördags. Gick jättebra. Hade dukat ute, det var ju jättevarmt. Men helt plötsligt börja det regna:( så vi flytta i igen. Men när allt väl var inne hade det så klart slutat regna. Men men!! Gott var det iallafall.
Vi spela TP på kvällen o tjejerna vann igen såklart;)

Idag ska vi flytta ner till Åhus nårra nätter. Ska bli skönt o bara komma hemifrån. Vi ska bara lata oss.
Imorron ska vi till Kiviks marknad. Den marknaden gillar jag skarpt;)

Nej, nu ska jag packa!!
Hej sålänge!

fredag 13 juli 2007

Jag blir knäpp!!!

Elias e helt omöjlig o somna på kvällarna nu. Han bara skriker o skriker. Till sist blir han helt hysterisk. O grejen e att han e dö trött!!! Vet inte varför han håller på så. Ska ringa BVC på månd tänkte jag o höra om dom har nårra ideer. Jag blir så jäkla frusterad så jag vet inte vad jag ska ta mig till!!!!!

tisdag 10 juli 2007

Vin

Visst e vin livets dryck?? Nej ja bara skoja... men faaaan so gott e det. Sitter just nu med ett gott glas rött i handen. Ska alldeles strax in till stan o käka lite. Det e det bästa me semester... att man kan ta ett glas vin mitt i veckan, det behöver inte va fred eller lörd:)

Nej nu kommer folket.
Skål på er;))))

måndag 9 juli 2007

Nässelfeber:(

Ush stackars Elias har fått nässelfeber. Blossar upp på hela kroppen o flyttar rundor. Kliar gör det oxå, så i em var vi på VC o fick Histamin utskrivet till honom som ska ta bort klådan. Sägs att det ska gå över inom ca 4-5 dagar. Det hoppas jag verkligen.

Annars har det inte hänt så mkt. Fredrik har nu semester o det e jätte skönt. Fick reda på igår att vi kan låna min fasters stuga nästa vecka, för dom ska till England. Så jäkla skönt. Där e underbart o va, så lungt o skönt. Skönt o komma hemifrån lite o bara slappa.

Nej nu väntar sängen
Hajdå

fredag 6 juli 2007

Helsingör

Ska snart lämna lilleman i Vinslöv för jag o Fredrik o Fidde o Jenny ska ta tåget till Helsingör. Sa vi skulle va barnfria så då Lämnar vi Elias till Fredriks föräldrar o Saga till pappa.
Ska bli mkt trevligt. Äta go mat o dricka öl o vin. MMMMMM

Var ju på sommaravslutning med Fredriks jobb igår kväll. Var rätt trevligt. Go mat. Körde hem ganska tidigt för Elias var inte på hugget. Han somna hur lätt som helst men efter ett par timmar vakna han o bara skrek:( Ville inte alls somna om. Så vi körde, så han somna i bilen o sov sen i sin säng till 6.30. Duktig gosse;)

Nej nu ska ja kolla vädret;)

torsdag 5 juli 2007

Känns som fredag idag

Ja det gör det faktiskt. Vet inte varför. Har vatt o hyrt film som vi snart ska titta på när nu Fredrik blir klar. Han har rivit bort det sista på hus panelen, för o morron kommer plåtslagaren o ska sätta dit en nu plåtlist(sån som jag stod på när jag hoppa ut fr fönstret;). Sen är det bara o sätta pp nytt trä igen. Ska bli skönt när det e färdigt. Skönt o slippa den bruna tradiga färgen:)

I morron e det sista dan för Fredrik innan semestern. Ska bli så jävla skönt o ha han hemma i 4 veckor;) Vi ska hem till en av hans jobbar kompi9sar imorron kväll. Dom brukar tydligen träffas så innan semestern. Trevligt. Men det ska ju tydligen bli piss väder imorron med:(
Sen på lördan ska vi antagligen till Helsingör, jag o fredrik o Fidde o Jenny. Utan barnen. Ska bli himlans trevligt. Ska ta tåget så alla kan dricka lite.MMMMMMMMMMM

Nej nu väntar soffan.

söndag 1 juli 2007

Gång;)

Elias går nu!!! Jätte söt är han när han gör det, o superduktig. Kan gå rätt långt nu faktiskt.

Min saft blev supergo förresten. MMMMMMMMMMM

Har inget o skriva alls här ida mmärker jag. Helgen e slut. 1 vecka te Fredrik e ledig. Ska bli så skönt.

torsdag 28 juni 2007

Bilkrock:(

Min svägerksa blev påkörd igår när hon körde bil. En som körde henne i baken. Klagade på nack o rygg smärtor så hon åkte tll akuten såklart. Men dom sa att det var efter bältet så hon åkte hem med värktabletter. Sen prata jag med henne nu ikväll igen, o hon har så satans ont:( O inga piller hjälper så hon ska åka in till akuten igen. Lika bra det så dom kollar upp det ordentligt. Så Saga ska komma hit strax o sova här, det lär ta sina timmar o sitta på akuten tyvärr:(

Har precis vatt o plockat 12 liter jordgubbar. Håller på o safta. Det är VUXET det;) Underbart o va vuxen. Gjorde ju flädersaft innan o den blev super go. Elias bara älskar den;)
Inget annat kul har hänt idag...har ju regnat hela j---la dan:( E så trött på det nu. Vill ha SOL, SOL!!!

måndag 25 juni 2007

REA

Fy va jag har ont i mitt stackars ben nu.
Börja med att jag o nårra andra mammor här hemma gick in till stan o gick där nårra timmar. Slutade med att jag gick i 4 timmar. Sen va det bara hem o äta. För sen va det dax för rea på Lanci i Vinslöv. Stod o kön i nästan 1 tijmme. Hittade lite grann till Elias. Tycker inte dom har så fina kläder. Men det e kul o handla, o sen betalade Fredriks mamma allt. Så snällt så...

Sitter o kollar på lyxfällan nu... folk e fan inte kloka. Hur fan kan man handla för pengar man inte har?? Galna människor!!!!

Nej nu väntar sängen
natti, natti

torsdag 21 juni 2007

satans väder:(

Ida e det ju midsommar o jag vill ha SOOOOOOOOOL. Men istället ösregnar det. Finner inte ord för hur mkt jag hatar det:( Ska alldeles strax iväg med pappa o plocka jordgubbar. Vi brukar göra det till midsommar. Så det blir väl bara te o ta på regnkläderna. TJOHOOOO!!!

Ska ha midsommar här hemma iår. Ska bli trevligt. Lättast när man har Elias tycker jag. Vi blir 6 vuxna o 3 små barn. Äter dock inte sill så det blir grillat. Hur nu det ska gå??!!

Nej nu vill Elias inte att jag seder här mer.

Gla midsommar på er!!

tisdag 19 juni 2007

dddd

Elias förkylning håller is ig. Trodde det var på bättringsvägen, ,men icke!! Fredrik e oxå förkyl. O när karlar e förkylda e dom ju jääääääääääääääte sjuka, det e så himla synd om dom;)

Var inne i stan ida o beställde en förstoring på ett av Elias 1-års kort. Kostnad:2500kr!!!!!!!!! Blir ju ruinerad, men fint blir det iallafall!!
Sen körde vi en runda till Rinkay ikväll. Blev bjudna på kvällsmat. Sitter aldrig fel. Finns det ngt tradiare än o laga mat?! Jag hatar verkligen det:(

Allt för ida!!

uSH vilka jävliga människor det finns!!!!!

lördag 16 juni 2007

Trött

Stackars Ellias, han har åkt på en dunderförkylning. Bröt ut riktigt inatt, så man har ju inte sovit precis. Han vakna vid 04.00, men somna om vid strax efter 5 o sov tilll 6. Det är så jobbigt när man inte får sova. Var min tur att gå up med honom. Så nu ssitter jag här, har precis dammat o ska dammsuga nu....tjohooooo;)

Ska till Polarn o pyret rean idag kl 12.00 o trängas. Kul. Men dom har ju så fina kläder. Tänkte bla köpa en windstopper till Elias.
Verkar bli rätt hyfsat väder ida, kan ju behövas efter det satans regnandet igår:( Gick med en filk om mig hela dan igår, frös precis som o m det vore vinter.

onsdag 13 juni 2007

tradit

Ush va jag har tradit nu. O så satans ont o foten. Allt känns piss just nu. Vill kunna gå som vanligt:(

lördag 9 juni 2007

Hemma igen

Var ett tag sen jg skrev nu. I nte mkt har hänt. Var på student i Ängelholm i helgen. Mkt trevligt. Sov över där till lördan. Mkt go mat o dricka. Elias bada ute i en balja, det tyckte han var jättekul:)
Sen på lördan var Carro o Böna här. Vi spela kort o åt godis;) Palla dock inte spela klart, men jag ledde STORT när vi slutade.

Sen ida har vi vatt i Vinslöv, hos fredriks förädrar. Elias bada o jag sola o Fredrik höll sig i skuggan;)
När vi kom hem börja vi fylla poolen, fick en av mamma o pappa. Lagom stor..ca 3 kubik.
Så snart kanske vi kan bada där.
Nu väntar sängen

måndag 4 juni 2007

Sjukgymnastik

Var hos sjukgymnasten idag för första gången! Går på Xersice city. Fick massa strech övningar att göra hemma. Ska gå med stödstrumpa för att benet inte ska svullna så mkt. Ska även gå i riktiga gympaskor. Det blir riktigt varmt o gött;) Fötterna lär bada i svett:( Men va gör man inte för o bli bättre. Ska dit igen på månda!!
Tänkte upp på stan imorron o fixa ett par riktiga walking skor.

Fredrik e på bia med min lille bror nu, så jag e hemma själv med Elias. Han ligger o sover nu. Är riktigt skönt o va det ibland. Ligger här på soffan nu med en stor godispåse på maggen, trodde det var Desperate housewifes ikväll, men det e ju inte förrän imorron ju:(

Tjingeling

söndag 3 juni 2007

Kalas!

Har nu haft barnkalas för Elias. Han fick jättemånga fina paket från sina vänner!! Men han tyckte pappret var allra roligast;)

Igår var vi hemma hos ett par kompisar o grillade o drack vin. Blev ganska sent, gick därifrån halv 2. Elias sov hos farmor o farfar så vi kunde sova ut inatt. Gött!!
Jag o nårra kompsar stod på torget igår på saker o ting marknad o sålde. Men sånt SKIT väder det var. Regnade o regnade gjorde det. O dåligt med folk:( Fick ändå en del sålt, men fick över en hel del. Får väl stå där en gång till o hoppas på bättre väder då.

Nu väntar soffan!!!
Adjöss

onsdag 30 maj 2007

Äntligen!!

Denna dagen har jag väntat på i 6 långa veckor!! Idag tog dom bort mitt gips!!! Så underbart! Men vad konstigt det känns. Får belasta benet så mkt jg vill. Men det gör jätte ont! Men det blir väl bätre det oxå. Ska börja på sjukgymnastik, men det verkar va svårt o få tag på en. Får fortsätta o ringa runt imorron.

Var på 1års kontroll med Elias idag oxå på BVC. Han är nu 76,5cm lång o väger 11,1kg!! Stora killen nu:) Fick en spruta i låret oxå, skrek bara lite precis när ssk stack honom. Han var jätte duktig. Han har börjat härma djur nu oxå. Frågar man honom vad katten säger, säger han AAAOOOO, o vad hunden säger, säger han OHH, OHHH. Han e jätte duktig.

Ska åka o kolla på ny vagn imorron, e på jakt efter en mindre sittvagn. Funderar på en Brio race. Fredrik får bra rabatt på den genom jobbet. Men man får beslutsångest, finns så många fina vagnar ju....

Nej nu väntar sängen.....go natt

söndag 27 maj 2007

Kalas idag:)

Ja ni kommer snart alla gäster. Vi blir 22 st totalt. Trevligt, men det e mkt som ska göras. Jag kan ju inte göra så jätte mkt. Men jag försöker så gott det går. Har precis blåst upp en massa ballonger, så jag känner mig alldeles svimfärdig:( Men Elias tyckte dom var jättefina, han blev alldeles till sig när han såg dom. Min stora lilla kille:)

Brorsan o Jenny o Saga var ju här igår kväll. Vi grillade o drack vin! MMMMMMMMMM. Pröva grilla majskolvar om ni inte gjort det, SKITGOTT!! Älskar det.
Sen spela vi gin o rummy(eller hur det stavas) O gissa om jag förlorade... Fick över 1000 poäng. Jenny vann med 270 poäng. Ja ja...otur i spel men tur i KÄRLEK, säger man ju;)

Nej nu ska jag dona vidare!
SKÅL på er!

lördag 26 maj 2007

Pappig

Elias har blitt så himla pappig sen jag bröt benet! Så fort Fredrik går ut fr rummet skriker han hysteriskt. O det hjälper inte om jag tar honom. Det måste va pappa!!! Ganska tradit att man inte kan trösta honom. men men....innan var han mammig!! Det går väl i perioder det där;)

Just nu e Elias o Fredrik inne i stan. Elias skulle köpa en paket till sin underbara mamma;) Det e ju morsdag imorron! Sen skulle Fredrik köpa vin. Min bror o hans familj kommer i kväll o ska fira Elias. Så vi ska grilla. O Jenny o jag ska dricka vin!

Rätt roligt det där......Jag heter ju Jennie o min brors numera fru heter Jenny. O min bror heter Fredrik o min sambo heter Fredrik!! Gissa om det kan bli förvirrande?? Plus att nu när dom gift sig heter ju Jenny Pålsson oxå!! Innan hette hon Jansoon!! Ja ja... bara en parantes;)

Nej om man skulle göra lite nytta!!!
Aufwiedersehn!!!

torsdag 24 maj 2007

Uppe tidigt idag

Ush Elias har börjat vakna så satans tidigt om mornarna nu. Idag vakna han 06.00!! Men Fredrik får ta honom, jg kan ju inte göra så mkt nu när benet e som det är! Tycker faktiskt synd om Fredrik som får ta honom alltid! Är inget kul alls att ha benet i gips! Även om alla tror det:(

Jaha...idag e det bullbak som gäller. Ska ju fira Elias o mig på sönda. Tänkte bara ha kaffekalas. Hoppas på fint väder så man kanske kan sitta ute:) Blir en massa gäster, men det e kul.
Brorsan o Jenny o saga kommer imorron, dom kunde inte på söndan, så då ska vi grilla o dricka vin. GÖTT det;)

Nej nu e det frukostdax!!
Tjingeling

onsdag 23 maj 2007

JÄVLA GRPS:(

Fan va jag e trött på att ha benet gipsat nu!! Får så satans ont i höger höft så fort jag ska göra ngt. Är väl för att det blir snebelastning då. Har precis rensat plattorna här ute fr ogräs, planterat jättefina sommarblommor och dammsugat köket. O nu har jag jätteont, det enda som hjälper e o ligga. Ja o gnälla av sig här hjälper oxå faktiskt lite;)
Men om en vecka åker det av!!!! Fan va jag längtar dit! Helt otroligt!!

Elias är bättre igen. Vet inte vad som flö på honom igår, men han var inte alls sig själv. Han hade nog ont o magen o mådde illa. Är så synd om honom när man inte kan hjälpa honom:( Min lilla älskling!!! Tänk att han fyller 1ÅR på tisdag!!! Fasen va tiden går. Vi ska fira honom på söndag, och min 25 års dag oxå. Hann inte med det i april. Men bättre sent än aldrig.

Fredrik e o köper godis nu. Jag har blitt så satans godis sugen!!! Hade kunnat leva på det o kebabrulle!! MUMS!!!

Nej, nu väntar soffan;)
Tjingeling!!!

tisdag 22 maj 2007

Förtsa gången:)

Jaha då har man börjat blogga:)
Har nårra kompisar som gör det här, så man blev lite sugen! Får se hur länge jag pallar göra det!!

Lilleman e lite krasslig här. Började igårkväll, har sovit jätte oroligt inatt oxå. Sen kräkte han en gång i morse. Så jäkla tradit:( Men det verkar som han e bättre nu. Har druckit en hel flaska välling oxå. Just nu ligger han o sover på Fredriks mage! Det är underbart när han gör det!

Snart kommer Carro o Alwin, hade tänk vi skulle va ute, dom hade ju lovat fint väder idag, men just nu e det alldeles mulet ute. Hoppas det klarnar upp!!