fredag 25 september 2009

Elias råkar fan ut för allt

Ja va händer idag då? Jo Elias stoppar in en liten liten legobit i näsan. Och jag får faktiskt inte panik eftersom det inte e ngt livsfarligt. Men ringer till VC som säger vi ska komma in direkt för det kan svullna fort tydligen. Ringer då efter Fredrik som får komma hem för jag vet att jag inte kommmer o orka hålla fast Elias när dom ska greja. Iaf så får de inte ut den på VC utan skickar dom vidare till Öron på csk. O där satt dom i ca 2 timmar, mkt folk tydligen. Men då tänker Fredrik att vi provar snyta igen och va händer då????!!! Jo....3 snytningar på va biten ute!!!!!! Ja ska man skratta eller gråta?? Allt ska hända vårt barn!

tisdag 22 september 2009

LÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE sen!

Ja det va ju ett tag sen man skrev här. Nu har jag hunnit föda barn o Axel e redan 5 veckor. Gick inte riktigt som man tänkte sig, förlossningen alltså. Blev planerat snitt denna gången. 2 veckor innan BF va jag på tillväxt ul för jag va så STOR! O enligt det skulle Axel väga 5,1 kg. O gränsen för snitt går vid 5kg. Gissa om vi blev chockade!!!! Det var ju inte så jag ville föda, men om doktorerna rekommenderade det så klart att vi skulle föda så. Så när vi lugnat ner oss lite så fick vi en tid den 17 augusti. Den veckan gick så fruktansvärt långtsamt.
Jag pallar inte skriva om hela förloppet, men jag har aldrig vatt så nervös i hela mitt liv. Men allt gick bra o när Axel kommer ut väger han bara 4845g o 53 lång;) Ja det va nog tur det blev snitt!
O nu när man vatt med om både och får jag nog säga att snitt va jäkligt smidigt!!! även om amn hade ont som fasen efteråt!
Här e några bilder!
Syskonkärlek!




Alledes ny kläckt!



På förlossningen, några timmar innan snittet!