söndag 26 juli 2009

Lite bilder!

Hej!
Lägger in lite bilder fr semestern i Vimmerby. Elias i Kajsa Kavats kvarter!

Hemma

Äter lunch på en mysig restaurang i Västervik


torsdag 23 juli 2009

Fy fan!

Fy fan va jag e trött på o va gravid nu!!! Vill ha ut bebisen nu!!!! Allt är skit nu. Är trött som ett helt ålderdomshem, fet som en ballong o svullen som bara den! Jag vill bli som vanligt igen. Orkar inte göra nånting längre. Var en liten runda på stan igår när vi kom hem fick jag lägga mig o vila en långt stund. Hoppas verkligen bebisen vill titta ut lite tidigare än den 23 augusti!!!

Nu till ngt roligt, en kompis till oss fick en flicka igår. Emmie ska hon heta. 20 min tog förlossningen!!! Vattnet gick i bilen, o då fick hon riktigta krystvärkar så de fick hämta henne med bår på akuten. Men allt gick iaf bra.

Har även bestllt en fåtölj nu som jag velat ha länge. Hittade den på nätet ett antal tusen billigare än va Percys säljer den för. Så nu väntar vi bara på leverans!!!

Nej nu ska vi äta frukost!
Tjingeling!!!

måndag 20 juli 2009

Månda

Ja här blir det inte mkt skrivet! Varken känner för eller hinner med det.
Allt e som vanligt här annars. Fredrik har oxå semester nu, det e riktigt skönt. Förra veckan va vi i Vimmerby. Mysigt! Men jag kan inte rekommendera o åka dit när man e höggravid som jag. För fy faaaaaan va jobbogt det va. Även om det fanns gott om bänkar på o vila så va det dö jobbigt. Men vilken fin värld de har byggt upp där. Ska verkligen besöka det stället igen om några år!!

Nej nu orkar jag inte mer