onsdag 29 augusti 2007

Pizza

E så jvla trött på o banta nu:( Så jag övertalade Fredrik att köpa pizza ida:) Så nu har jag kränkt en stor fet kebab pizza;) O godis har jag med köpt....o inget dåligt samvete har jag för det.....haha!!!!

Inskolningen pågår än nu. Lämnade Elias ensam en halvtimme ida o det gick utmärkt. Imorron ska jag lämna honom ensam mellan 9-11. Hoppas verkligen det går bra!!!!

Ja annars inget kul alls o berätta. Var hos ögonläkaren med Elias ida med förresten. Eftersom jag var skelögd när jag var liten. Men hon såg inget alls. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SKÖNT!!!

Nej nu väntar min stora godis skål!!

onsdag 22 augusti 2007

Inskolning

Ja ida var första dan på inskolningen!! Var bara där mellan 10-11. Men det gick bra. Först var vi ute en halvtimme o sen gick vi in. Elias strunta i mig nästan hela tiden! Var ju så mkt nytt o kolla in;)

Sen när han vilat midda gick vi upp te stan med Elin o Alfons. Varmt så satan var det!!! Var ju genomblöt när vi kom upp;) Men man ska inte klaga!!! Hitta ett par jätte snygga stuprörs manshester byxor till Elias....svarta, o en jtte snygg tröja!!! Satt perfekt. Skit tuff var han i det!! Var inne på Kids o prövade Converse skor till killarna oxå. Tänkte beställa fr Ebay. Strl 21 får det nog bli! Så jäkla tuffa!!!!
Sen nu ikväll körde vi till Balsby med Elin o Mange o tog ett dopp!! Ja bara jag o Elin....gubbarna var badkrukor. Så jäkla skönt var det!!!!!
O efter det beställde vi mat fr Rosegarden......asgott!!!! O ett glas vin till det såklart;) Fint det;)
Ja det har vatt en spännande dag:)

Haj på er

lördag 18 augusti 2007

3 dagar kvar

Ja nu e det nära till inskolning för Elias:) Ush, jag e så satans nervös!!!!

Idag e det kalas kl 14 som gäller. Elias kusin Klara har fyllt 6 o ska fira det ida. Det lär bli fullt ös! Men det e kul.
Ja jag hade ju himla mk o skriva här;) Känns rätt meningslöst...men men!!

Ska göra mig iordning nu
Hej hej

tisdag 14 augusti 2007

Party

Har precis vatt på ME&I party hos en kompis. Första gången för mig;) Mkt fint hade dom. Köpte ett par bruna plysh byxor o en ugglor tröja o ett hemligt paket. Allt till Elias. Kosta ca 500kr. Hade dock kunnat köpa mkt mer. Men det får räcka.
Annars har det inte hänt ngt kul alls ida. 1 vecka kvar till inskolning! Intalar mig att det kommer o gå kanon. Dock har han blivit völdigt mammig av sig.

Nej nu väntar sängen.
Natti, nattti

lördag 11 augusti 2007

Fan

Va livet e skit ibland:(

fredag 10 augusti 2007

Ibland

Ibland blir det inte som man tänkt sig!!

fredag 3 augusti 2007

Shopping;)

Jag o Elias va på stan idag med mamma o pappa. Köpte jättefina stuprörs jeans till Elias o en fin tröja, men när vi kom hem o provade det var det så klart alldeles för stort:( Typiskt!!!!! Så det e bara o lämna tillbax. Mamma köpte ett regnställ till honom. Hittade ett fint på Intersport. O mamma va så snäll som betalade. TACK!!!! Ska hitta ett par stövlar med tänkte jag.

Annars har vi inte gjport så mkt ida. Fredrik e inte hemma. Så jag e själv ikväll. Riktigt skönt ibland. Elias somna tidigt med o lär därför vakna tidigt oxå. men men.

Tänkte åka in till saker o ting marknaden imorron o förhoppningsvis fynda lite. Hoppas på fint väder.

Nej nu väntar soffan;)

onsdag 1 augusti 2007

Middag

Sitter här med ett glas vin i handen;) MUMS;) Har lämnat Elias hos Palle o Liina. Tänkt att vi skulle ut o äta. Tänkte även bia, men det e ju inga roliga som går. Blir nog Caspers. Har grymt go mat där. Sist åt vi en grillbuffe där, få se om den finns idag igen.

Va på jobbet i morse o snacka lite. Fasen va jag får fjärilar i magen bara av tanken att börja jobba igen. Men samtidigt tycker jag det e kul.

Va inne en vända i stan me o kolla efter ett regnställ till Elias, det måste han ju ha nu när han börjar på dagis. Hitta ett på Teamsportia för 300 men dom hade bara rosa, men skulle få hem fler färger i veckan. Leta även efter en liten ryggsäck till honom, men hitta ingen till ett vettigt pris.

Nej nu skka vi cykla till stan
Skål på er;)